Konu Başlıkları: 32.gün de olay!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2009, 21:54   Mesaj No:15

eksikakil

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:eksikakil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 7989
Üyelik T.: 05 Mayıs 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 31
Konular: 1
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: 32.gün de olay!

Alıntı:
ilahi sevda Üyemizden Alıntı
Alıntı:
Elzem Üyemizden Alıntı
eyvallah..ama ben bu forumda O kadına rahmete davet edecek biri veya birileri olduğunu sanmıyorum..
çok sinir bozucu yaa..yok kadın ölmüş gitmiş de..bize rahmet dilemek düşermiş de..yok bilmem ne!ilahi sevdaya katılmamak elde değil..inanın bana çok sinirleniyorum bu şekilde konuşanlara!
davet etmekle kalmayıp bizzat rahmet okuyan kardeşlerimiz vardı ne yazık ki ya arkadaş hala bu zihniyete rahmet okuyanları anlayamıyorum yitiğim dayanamıyorum zalimin zulmünü ahlaksızlığını şerefsizliğini domuzluğunu anlarımda bunlara rahmet okuyanları anlamakta güçlük çekiyorum kardeşim ne yapayım adam allah'a islama peygambere müslümanlara başörtüsüne savaş açmış birileri hala rahmet okuyor işte ben bu tür gafletlere dayanamıyorum kusura bakmayın kardeşim.
herkesin gaflette olduğu bir konu muhakkak vardır.. bence insanları yargılamadan önce anlamaya çalışmak, empati kurmak gerek.. yoksa bu sitedeki kimsenin doğrusu kimsenin doğrusundan üstün değildir..
her şey durduğunuz yere göre farklı görünür ve herkesin durduğu yer, aldığı eğitim, okuduğu, bildiği, yaşadığı farklı olduğuna göre fikirler ve yorumlar farklı olacaktır.. bu farklılıklardan ötürü insanlara bu kadar sert bir uslupla karşı koymak hoş değil.. tepki koymayın demiyrm. tepkiler ölçülü olursa hepimiz için daha iyi olur..
Alıntı ile Cevapla