Konu Başlıkları: 32.gün de olay!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2009, 22:43   Mesaj No:22

eyyup_

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:eyyup_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 7979
Üyelik T.: 04 Mayıs 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 19
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: 32.gün de olay!

sekarattakı iman kabul olmayacak imandır doğrudur. Ben saylanın son anlarında yanında değildim, ne şekilde ölmüştür; Allah rahmetmi etmiştir azap mı etmiştir bişey diyemem.

Siz zulme ses çıkarmamayı önünüze gelene köpek aşağılık kuş beyinli demek olarak görüyorsanız. Ben ömür billah zulme ses çıkarmam.

Yazdıklarınız ahlak sahibi bir müslümanın yazabileceği nitelikte şeyler değildir. Daha öncede dedim, çevremdekilere çydd nin gerçek kimliğini her fırsatta anlattım anlatmaya da devam ederim. Ama anlatırken saylan kafirdir zındıktır şudur budur diye anlatmak benim imanımı pekiştirmiyor.

Forumlarda it köpek açgözlü kuşbeyinli gibi ahlaki olmayan kelimeleri yazarak zulme ses çıkardığınızı sanıyorsanız anca kendinizi kandırırsınız.

Forumu müsait oldukça takip ediyorum her daim yazılarınızda agresiflik szö konusu. Böyle ümmete faydadan ziyade zararınız dokunur. Kuran dan ayetler veriyorsunuz. Benimde size nacizane tavsiyem şu ayet üzerinde tefekkür etmenizdir.

İnsanlara yumuşak davranman da Allah'ın merhametinin eseridir. Eğer katı yürekli, kaba biri olsaydın, insanlar senin etrafından dağılıverirlerdi.(Ali İmran 159)
Alıntı ile Cevapla