Konu Başlıkları: Şeyh Kimdir?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08Haziran 2009, 11:45   Mesaj No:19

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart RE: Şeyh Kimdir?

Arkadaşlar,
1-Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak sırıtıyor.
2-nefis bir sofranın tuzunu dert edinmek tüm sofrayı red anlamında olmamalı.bir pire için yorganı itfaiyeye teslim etmek mantıklı değildir.
3-ben sokak zibidilerinden bahsetmiyorum.islam tasavufu saygın ve faydalı bir kurumdur diyorum.günümüzde bazı sapıklar kaçıklar kiralık şeyhler tasavufla ne alaka...!!!!!!! sanırım bu şer odakları sizi ikna etmekle başarı sağlamışlardır.yıllarca tasavufa muslüm fadime kalkancı üzerine saldırdık.ve fadimenin bir sahne sanatçısı(!),kalkancının bir uyuşturucu şebekesi lideri(!) müslümünde saf bir kaçık olduğunu ve bunların ergenekon eseri olduğunu görmediniz mi..!
4-anasına babasına kardeşine masum insanlara Allah rızası için(!)kurşun sıkan hizbullah şebekesi ergenekonun eseri değilmidir..! o zaman lübnan filistin iran hizbulahınıda red mi edelim..!?
5-günümüzde fethullahçı süleymancı menzilci kıbrısi hizbullah gibi tarikatlerin gurupların üzerinden tasavufa saldırmak akıl işi değildir.bu guruplarla geçmişte mucadelemize bakabilirsiniz.bu forumda sizden çok daha keskin mucadele ettik.sapla samanı karıştırmazsanız buyurun beraber mucadele edelim.ama hizbullah üzerinden seyyid kutuba saldırrırsanız ben yokum.menzil üzerinden abdulkadiri geylaniye saldırısanız yokum.nur cemaati üzerinden üstadıma saldırırsanız yokum.
5-birinci maddeye dönelim mi...?
Alıntı ile Cevapla