Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16Haziran 2009, 15:10   Mesaj No:13

AŞK'ÜL İSLAM

Medineweb Sadık Üyesi
AŞK'ÜL İSLAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AŞK'ÜL İSLAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38
Üyelik T.: 30Haziran 2007
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:43
Mesaj: 984
Konular: 245
Beğenildi:29
Beğendi:0
Takdirleri:146
Takdir Et:
Standart RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK

5:İslam gençliğinin en büyük sorunu nedir?

OKU’mamak,!!! Neyi okuyacaklarını dahi bilmemeleri... O çözülse, az ama sürekli okumalar yapılsa inanın çok şey aşılacak.. Allaha şükür bu forumda bundan iki yıl evvelsi ile bugünkisi karşulaştırıldığında ciddi bir OKUMA .,MERAK , ARAŞTIRMAYA YÖNELME içgüdülerinin tetiklenmesine epey bir katkıda bulunmuştur medineweb duruşuyla, sahip oldugu ailesiyle, tartışmalarıyla , bazen kavgalarıyla.. Bilmem anlatabildim mi..

6:Kuran'a uzak durup efendilerinin kitapları ile yetinmeyi yeterli gören bir toplumun ,zincirlerini kırıp Kurana dönüşü için Ümmet olarak üzerimize düşen görevleri ne kadar yerine getirebiliyoruz?

Herkes kendi kapısının önünü süperse yeter , milletin kapısının önünde ne var diye bakmaktan ve o tarafları temizlemeye çalışmaktansa kendi kapımızın önünü temiz tutsak hı ?.. Ümmet olarak üzerimize düşen görevler dedin ya, ona nazaran bi anımsatayım dedim... Yetmez mi

7:Son günlerde meşhur olabilmek için islami kimliklere saldırıyı kendilerine marifet sayan ahmet ve eygi gibi kendini bilmezler İslama ne kazandırıyorlar İlmihal müslümanı! eygi ve Sömürgeci din mafyası ahmet?

Mustafa islamoğlu hocam onlara verilmesi gereken cevabı en asil duruş ve söylemi ile vermiştir. Merak edenlerin şöyle bir dönüp islamoğlu’na kulak vermesi yeter de artar bile.. Fazla bir söze gerek yok.. Eygi için de uyarlayabilirsiniz..