Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16Haziran 2009, 23:24   Mesaj No:20

AŞK'ÜL İSLAM

Medineweb Sadık Üyesi
AŞK'ÜL İSLAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AŞK'ÜL İSLAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38
Üyelik T.: 30Haziran 2007
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:43
Mesaj: 984
Konular: 245
Beğenildi:29
Beğendi:0
Takdirleri:146
Takdir Et:
Standart RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK


Değerli kardeşim hayırlı olsun .


Ecmain olsun .

1:Günümüz İslam dünyasında İslam adına,Müslümanlık adına en büyük zararları İslama kimler vermiştir?

Kişileri bir tarafa bırakalım, islam üzerinden oyunlar çevirmeye çalışanları da bir tarafa bırakalım; bunları bir tarafa silkelediğimizde ortada tek bir şey kalıyor : CEHALET!.. Müslümanlık adına en buyuk zararları cehaletten başka hiç bir şey verememiştir bence..

2:Mücadelemizin Ana temeli olan Kuran'i Kerim'in şu ayeti kerimesinin emriyle savaşılması gereken kesimler olarak kimleri kapsam içine alabiliriz Şunuda belirteyim öncelikle kendi nefsimizin ıslahını yaptıktan sonra?

(Yeryüzünde) Fitne kalmayıncaya ve din (yalnız) Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Eğer vazgeçerlerse, artık zulüm yapanlardan başkasına karşı düşmanlık yoktur.
(Bakara Suresi 193)


Bu sorunun cevabını da cehaletle savaşılması olarak vermek durumundayım yitik.Çünkü her şeyin başında o var. İnsanlar bilgisiz.Bilgisizlikleriyle yatıp kalkan bir toplum ortasındayız.Her fitnenin başında cehalet vardır.Yılanın başını hemen ezmek lazım misali...Bilseler daha farklı olurdu .. Bilmenin yolu da okumaktan, araştırmaktan, bir bilene sormaktan geçiyor.. Daha da vahimi aklını kullanmaktan geçiyor azizim . Aklını kullanmayanları Allah Pisliğe Mahkum Eder....Vesselam..

Şimdiden teşekkürler vereceğiniz cevaplar için.
Ben teşekkür ederim eyvallah...