19Haziran 2009, 11:37
|
Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Yaş:44 Mesaj :
984 Konular:
245 Beğenildi:30 Beğendi:0 Takdirleri:146 Takdir Et:
| RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK Alıntı: fazilet Üyemizden Alıntı
1-neden kar değilde yağmur?
İsmimi koyana sor :=) 2-reel hayatınızda da sinirlimisiniz?
Normalde sinirli bir insan değilim  Sizlere böyle bir intiba verdiğim için üzgünüm ama kızdırıldığım zaman sinirlenen, fakat kova dolmadan da taşmayan bir yapıya sahip oluşumla alakalı gözüm;Kızdığım şeyler de belirlidir aslında, pek sapmaz. Saçma sapan,adına islam denen söylemler sinirlendirir. Birden patlarım, fren balata kontrol etmem o anda. Ki haksız da sayılmam pek...Neyse..Reldeki halimi dostlarıma sorun size kuzu gibi olduğumu falan söylerler herhalde :=) 3-argo konuşmayı seviyormusunuz?niçin ?
Argo konuşmak değil de şöyle bir ağız alışkanlıgım var: Sıpalar !.. Keçi oğlu keçi !..Eşşeki Mahluk!..(Sevdiklerime ki hiç kimse yanlış anlamıyor :=) Ortalıgı saptırmak isteyenler mütesna...Onlara göre argodur, bana göre sevgi ifadeleridir .Ki herkese de kullanmam , haketmeleri lazım :=) Bir de şunu diyeyim,kızışım kendimden çok Allah'ın dinini saptırıp, onu emellerine alet etmeye çalışan söylemlere aşırı derecede tepkiliyim. Ki haklı olarak tahammülüm yok. Dilerseniz Argo olarak algılayabilirsiniz, dilerseniz tanıyarak yorumlarsınız haliyle.. . ciddi anlamda bildiğimiz küfürleri sıralayan insanlardan nefret ederim!.. 4-hala bekar olmanız sıkkıntı olmuyormu ?
Yoo.. İsteseydim evlenirdim şu ana kadar. Ki evlilik ilk sıradaki tercihlerimden değil idi. 2 ünv. okudum.Eğitimimi tamamladıgımda zaten 25 yaşına gelmiştim. Şu an 28 yaşındayım ve yeni yeni düşünüyorum açıkçası.Şu ana kadar hiç sıkıntı olmadı şükür. 5-size göre ölüm nedir gülüm
Ölümü de Öldüren Rabbe Secdeler Olsun Gülüm | |
| |