Konu Başlıkları: Namaz dinin direğidir
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Temmuz 2009, 00:49   Mesaj No:6

KayıpKentli

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:KayıpKentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 3725
Üyelik T.: 11 Eylül 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 130
Konular: 22
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart NAMAZ FAŞİZMİNE DİKKAT!!!

Konuyu ele alacaksak karşılıklı COPY PASTE'ler yapıştırmayalım. Yitik Sevda kardeşime teşekkür ederim.

Konuyu açıklık kazandırma bağlamında astığı yazı gerçekten okunmaya değer ama hemen ardından asılan yazı ise tersi istikamette ve namaz üzerine bir alıntı ama gene sorunu çözmüyor..

Bugün bazıları Namaz Platformları ile insanların yüreklerini namaz ısındırmaya çalışıyorlar lakin Kur'an'da ayetlerin nuzul sıralamasına bile baktığınız zaman Namazın Birşeyin üzerine bina edildiğini görürsünüz.O şey nedir? Bunu konuşmadan bunu ele almadan dile getirilen her namaz çağrısı NAMAZ FAŞİZMİNE yol açacaktır.

Bugün Namazdan korkan namazı sevmeyen bir çok insanın sorunu TEMBELLİK VE GEVŞEKLİK değildir...Her namaz Kılan ise NAMAZI NAMAZ değildir.

Maun suresi ekseninde bir NAMAZ DAN bahsedin erkekseniz! YAŞADIĞINIZ MAHALLELERDEKİ FAKİRLERLE YOKSULLARLA DULLARLA MİSKİNLERLE alaka kuran bir namazdan bahsedin sıkıyorsa!

Doğuda Köyler yakılırken ve insanlara dillerinden dolayı zulüm yapılırken buna karşı çıkan NAMAZDAN bahsedelim isterseniz.

Borcunu ödeyemediği için bunalıma girip intihar eden bir insanın mahallesinde SABAH NAMAZINI İTİNAYLA KILAN BİR MÜSLÜMANIN namazının içine tükürü melekler!

SIKIYORSA ZULÜM SİSTEMLERİNİ RAHATSIZ EDEN BİR NAMAZ KILINDA GÖRELİM!

Allah Rasulunun NAMAZI RAHATSIZ EDİYORDU

Bugünkü NAMAZ ÇIĞIRTKANLARININ NAMAZI İSE UYUŞTURUYOR!

...

ABD Irak'a girdiği zaman yüzbinlerce kadına tecavüz ederken HUŞU/HUZUR içinde namaz kılan bir adamın namazının İÇİNE TÜKÜRÜRM BEN kimse kusura bakmasın...

Namaz dinin direği falan değildir...

DİNİN DİREĞİ BELED SURESİNDE ANLATILANLARDIR..DİNİN DİREĞİ MAUN SURESİNDE ANLATILANLARDIR..DİNİN DİREĞİ "LA" dır arkadaşlar!

Tavuklar gibi yatıp kalkan...sub sub sub sub sub diye tespih çeken, bol salavatlı ve bol ayın gayın patlatarak konuşan DİN ADAMI SINIFININ ELE ALDIĞI NAMAZ, NAMAZ değildir..

Konuşacaksak bunları konuşalım..Bunları Konuşmadan NAMAZ FAŞİZMİ yapmayalım...

Ve Lütfen fikrinizi konuşturun...copy pastellerinizi değil..
Alıntı ile Cevapla