Konu Başlıkları: Namaz dinin direğidir
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Temmuz 2009, 01:08   Mesaj No:9

KayıpKentli

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:KayıpKentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 3725
Üyelik T.: 11 Eylül 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 130
Konular: 22
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart NAMAZ DİNİN TEKERLERİDİR!!!

Alıntı:
YitikSevda Üyemizden Alıntı
Kayıpkentli kardeşim konuyu anlama adına İhsan abinin yazısını astım Bakış açımız KURAN olunca kurana göre konuşabilmeliyiz ve Örneklerimiz Kurandan olmalı.Kopy paste tasvip etmem fikirlerimi söylerim sizin söyleminizi destekleme adına ekledim ama nedense fikirsel boyuta gelince kimse konulara yanaşmıyor hazır lokma daha kolaya geliyor galiba.
SANA Bir sözüm yok agacan...Seni biliyoruz..Sen en azından kendi fikirlerini de asan tartışabilen bir insansın...Başta da dedim zaten konuyu biraz daha irdeleme adına asmışsın eyvallah..Ama hemen tersi istikamette bir copy paste'yle cevap verilmiş...

Din adına maalesef HADİS UYDURMA DAHİ OLSA o hadisle amel etmeye çalışan din adına dünya kadar yalanı dinden saymakta ısrar eden bir MUHAFAZAKARLIK hakim bizim topraklarımızda...

Namaz dinin direğidir derseneniz..Sabaha NAMAZINI KAÇIRMADIĞNIZ İÇİN ŞEYTANIN DELİYE DÖNDÜĞÜ hikayeler anlatarak, Bir namaz kılan kişinin ŞEHİD SEVABI alacağına dair inanlar vs vs...Heepsinin temel derdi BU DİNİ KÜFÜR REJİMLERİNİN KARŞISINDA DİKMEMEKTİR..

Yani adam oy verdiği PARTİ kadar ilgilenmeyecek MAHALLESİYLE..HAŞIR HUŞUR BOL ABDESTLİ PROFESYONEL AÇIDAN namaz kılacak, ama gel gör ki BU ÜLKEDEKİ ZENGİN VE FAKİR ARASINDAKİ UÇURUM İLE NAMAZ ARASINDA BAĞI GÖRMEYECEK?...Neden?

E sanane kardeşim...Namaz siyasetmidir? Namaz dünya işi mdiir? Allahla senin arandadır..Kıl kardeşim namazını gerisine karışma?...

Kim mi gerisi?Hani şu düzenli namaz kılanlarında dahil olduğu MUHAFAZAKAR KİTLE!

Hadi cahil cuhela anne babalarımızı geçtim..ELİNİN ALTINDA DURAN MEALİ DOĞRU DÜRÜST OKUMAYAN, ama haşır huşur bol ayın gayınlı ARAPÇA dualar sureler okuyan kafalardsan bahsediyrm..

Fatihadan sonra amcamız İHLAS SURESİNİ okuyacak ve diyecekki:

KUL HU VALLAHU EHAD!!!

Ama amcam sormayacak ki EHAD OLAN BİR ALLAH NE DEMEKTİR!!!

ALLAH'ın EHAD olmasının benim sosyal yaşamım üzerinde etkisi nedir? O ehadsa ehad peki benimle ne alakası var diye sormayacak!!!

Amcam Nurcu olacak Süleymancı olacak, Tarikatçı olacak, Tekfirci olacak selefi olacak radikal olacak mealci olacak diyanetçi olacak...AMA EHAD NE DEMEK VE EHADIN SOSYAL SİYASİ BEŞERİ karşılığı nedir diye sormayacak?

Sorarsa ne mi olur? Olacağı şu: AMCAM Askeriyeden tutta MİLLİ ÖĞÜTÜM SİSTEMİNE dek..Asgari ücret alan işçilerden tutta İMFye kadar herşeyi sorgulamak zorunda kalacak!!!EE şimdi oldu mu ya? Kur saati 04:30 a Kalk sabah namazına BİRDE BOL SEVAB GETİRSİN DİYE SOĞUK SUYLA AL ABDESTİNİ...OOOOHHHHHHHHH uzun uzun haşır huşur secdede namazını kıl....Sonra İŞİNE DÖNDÜĞÜN ZAMAN MAHALLENE DÖNDÜĞÜN ZAMAN KAPİTALİST SİSTEMİN KIBLESİNE DÖNEREK YAŞA!!!

Yok arkdaş kimse kusura bakmasın Bozulacak bu ezberler!!!

Öyle kolayına NAMAZ DİNİN DİREĞİDİR diyemezsiniz!!DEMEMELİSİNİZ!!!

Namaz önemsizdir anlamsızdır DEMİYORUM SAKIN BAZILARI CÜMLELERİMDEN BÖYLE ANLAMLAR ÇIKARTMASINLAR...

AMA MOTORDAN BAHSETMEDEN LASTİKLERİN ÖZELLİKLERİNİ TARTIŞMAYALIM...

NAMAZ DİNİN LASTİKLERİDİR...PEKİ MOTORU NEDİR?
Alıntı ile Cevapla