Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Temmuz 2009, 01:16   Mesaj No:26

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart RE: SAKIN ONLAR GİBİ OLMAYIN!

Allah,iman edenlerin velisi (dostu ve destekçisi)dir. Onları karanlıklardan nura çıkarır; inkar edenlerin velileri ise tağut'tur. Onları nurdan karanlıklara çıkarırlar. İşte onlar, ateşin halkıdırlar, onda süresiz kalacaklardır.
(BAKARA/257)

İman edenler Allah yolunda savaşırlar; inkar edenler ise tağut yolunda savaşırlar öyleyse şeytanın dostlarıyla savaşın. Hiç şüphesiz, şeytanın hileli düzeni pek zayıftır.
(NİSA/76)

Andolsun, biz her ümmete: "Allah'a kulluk edin ve tağuttan kaçının" (diye tebliğ etmesi için) bir elçi gönderdik. Böylelikle, onlardan kimine Allah hidayet verdi, onlardan kiminin üzerine sapıklık hak oldu. Artık, yeryüzünde dolaşın da yalanlayanların uğradıkları sonucu görün.
(NAHL/36)

Tağut'a kulluk etmekten kaçınan ve Allah'a içten yönelenler ise; onlar için bir müjde vardır, öyleyse kullarıma müjde ver.
(ZÜMER/17)

Tağut olanlar ALLAH'a isyan eden ve ALLAH'ın kullarını kendilerine kul etme gayretinde olanlardır.Bu nedenle Müslümanların bu tür ALLAH'a isyan etmiş kesimlere karşı savaşması ALLAH'ın emridir savaş denince silahlı vs değil her yönüyle bilinçli bir ümmet olma adına eğitimle dürüstlükle,yardımlaşma vs ile bu tür şer odaklarına karşı durulmalı:

Tağut olanlar her asırda güncelliklerini koruyarak varolmuşlardır.Tağut'lar eski kavimlerde ortaya çıkıp varlıklarının ortaya koyan bir güç değildir Tağut bugün de müslümanın en büyük DÜŞMAN'ıdır.Tağut'i sistemler ahlaki değerleri ele geçirmiş bir halde günümüzde medya ve başka yöntemler ile müslüman kesimlere zarar vermektedirler.

Tağut'lar Müslüman'lara dünyanın dört bir yanından saldırarak en büyük zararları vermeye devam etmektedirler bizler Müslüman'lar olarak Tağuti güçlere karşı tek vücut olabilmeliyiz.Günümüz İSLAM aleminde uğraşılacak Tağuti düzenler var iken birbirlerinin yakalarına düşmeleri hiçte İSLAM'i bir tavır değildir bu ve benzeri tefrikalr TAĞUT'i güçlerin Müslümanları bölme politikalarındandır.
Alıntı ile Cevapla