Muhammedi'ce Uyarı/Muhsin Arslan
MEDİNEWEB ÜYELERİNİN DİKKATİNE!!
Değerli Muhammedi iddiası olan kardeşlerim,
Medineweb, İslam’ın ilim, paylaşım, edep, adap ve Muhammedi ahlakı temsil eden biz Müslümanların yuvası olsun diye kurulmuştur. Allah ve Resulünün razı olacağı çerçevede kalmayı amaçlar, bu amaç doğrultusunda kararlıdır. Bu amacımızı yitirdiğimiz anda inancımızı, ahlakımızı ve davamızı yitirmişiz demektir. Böyle korkunç bir yitiğe hiçbir Müslümanın razı olacağına inanmıyorum, bizden de kimse beklemesin.
Dünya görüşümüz, ırkımız, rengimiz, mezhebimiz ne olursa olsun, düşüncelerimizi sonuna kadar savunuruz. Savunmayı ise küfür ve hakaret olarak algılayan kişi kör cahildir; Muhammedi ahlaktan taviz veriyor demektir veya Muhammedi tanımamıştır. Muhammed sav sevgisi lafta kalmıştır demektir. Lafta kalan bir imanı kim kabul edebilir!?
Kural olarak şunu tavizsiz uygulamak zorundayız: Muhatabımız dünyanın en aşağılık insanı bile olsa, en muteber, alim, zalim, kafir, mümin, yahudi ya da mason olsun, eleştirimiz Muhammed ahlakıyla yapılmak zorundadır. Resulullah'tan ve Kur'an’dan bize hakaret etmeyi onaylayan tek bir delil verin; bulamazsınız! Eğer sokaktaki insanlar gibi, inançsızlar gibi konuşup hakaret edecekseniz, onlardan ne farkımız kalır söyleyin.
Alimlere, sahabelere ve hiç kimseye hakaret etmemek ve ettirmemek için elimizden geleni yaptık: Banladık, kovduk, yalvardık, görmezden geldik, düzelir dedik, özelden nasihat ettik, telefonla aradık. Ama gördük ki bazı editörler de dahil olmak üzere, kaale almayanlar hala var. Arkadaşlar, bu dostluğa, kardeşliğe, samimiyetlere, en önemlisi Muhammedi davaya ihanettir!
Cübbeli Ahmet Hoca bir puttan daha mı kötü ki, putlara bile Kuran’da hakaret yasaklanmıştır? Onu beğenmeyebilirsiniz, size göre recimlik bir insan da olabilir; ama ona hakaret etme lüksünüz yoktur. Unutmayın, o başkasının sevdası olabilir. Ona hakaret etmekle kendi sevdanızı hedef tahtasına koymuş olmuyor musunuz? O zaman davanıza, sevdalarınıza ve mukaddesatınıza ihanet etmiş olmaz mısınız? “Gel sen bana sevdalarıma küfür et” daveti değildir bu! Siz Cübbeli’ye haşa “belam” derseniz, muhatabınız da “İslamoğlu belamdır” derse, bu iki insanın kul hakkına girmiyor musunuz? Onlara iyilik mi ediyorsunuz siz?
İslam’a göre ırkçılık, faşistlik, beyaz-siyahçılık, kavmiyetçilik Yahudileşmekle eşdeğer değil midir? Irkçılık yapanlar Yahudileşmeye imza atmıyor mu? Bilmediğim bir delil varsa buyurun öğreneyim. Ben Muhammedi davada bu Yahudiliği onaylayan tek kırıntı bile görmedim.
İslam’da fitne öldürmekten beterdir! Kürdü, Türkü birbirine kırdırmak fitne değil midir? Hz. Muhammed bu manzaraya şahit olsa bizi taşlar mı, yoksa alkışlar mı sizce? Yıllardır dökülen kanlardan hangi Muhammedi kişi sevinir? Bu kanı durdurmak için munkerden nehy ve marufu tavsiye etmek bize farz değil midir? Hucurat Suresi’ne bakın Allah aşkına.
Bu kanın durdurulmasına katkınız olacaksa buyurun, hep beraber kardeşliğe yatırım yapalım. Bu kanı alevlendirmek isteyenle, Yahudiliğin seçilmiş ırk mikropluğunu savunanla, hepiniz şahid olun ki aynı dinde değilim!
Saygılar...
Muhsin Arslan
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]