Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2009, 13:04   Mesaj No:5

KuM TaNeSi

Medineweb Emekdarı
KuM TaNeSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:KuM TaNeSi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5998
Üyelik T.: 02 Ocak 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:40
Mesaj: 1.956
Konular: 886
Beğenildi:21
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart RE: Cani Sıkkın, Keyifsiz, Morali Sifirin Altinda Olanlara Ozellikle Tavsiye Edilir...

Arkadasimin tavsiyesi uzerine kosu yaparken cok terlemek icin gobegime naylon posetlerinden sardim. Ucuz ya fikir mantikli geldi denedim. Keske yazilari olan poseti tercih etmeseydim. Cok terleyince posetin yazilari bana gecmis. Artik gobegim kendisini tercih edenlere tesekkur ediyor ve yine bekliyor...

Babami namaz kilmis dua ederken gorunce "Benim icin de dua et" deyiveriyorum ve babamin cevabiyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?"

Hoca ile birlikte doktor adaylari sabah viziti geziyorken birden telefonun sesini kapatmayi unutan bir ogrencinin telefonu Emre Aydin sarkisiyla calmaya basladi. ''Adam olmaz dedin senden...'' Hocanin merakla beklenen tepkisi gecikmedi. ''Baban ariyor galiba. Soyle hakli cikti.''


5 yasindaki yegenime babasi soruyor: "Buyuyunce ne olacaksin kizim?" "Asena olacagim babacim; sen ne olacaksin?" Babasi gayet sakin cevap veriyor: "Katil"... Ikisine de meslek hayatlarinda basarilar.


Sevgili anneannecigim havaalanindaki kadin polis memurunun amaci sana sarilmak degil uzerini aramakti. Hadi sarilip sirtini sivazladin bir de ustune opmenin ne geregi vardi?

Bundan birkac sene once buyukannemi doktora goturduk. Muayeneden sonra tahlil icin gun verip "Sabah sakin bir sey yemeyin ac karnina gelin." diye tembihlendi. Hastaneden ciktiktan 5 dakika kadar sonra buyukannem sessizligi bozdu ve buram buram umut kokan sorusunu sordu. "Kahvaltida ne ikram edecekler acaba? Ac gelin diye o kadar siki tembihlediler..."

Pek cok memleket gezdim ama hicbir yerde Malatya'daki pratik duzeni goremedim. Kiz Meslek Lisesi yaninda Erkek Meslek Lisesi yaninda Evlendirme Dairesi.

Bir alkis da metroda elektrik paneline oturmakta israr edengenclere ''Bak karismam g.t kanseri olabilirsiniz haa...'' diye gayet bilimsel bir ikna yontemi sergileyen gorevliye gelsin. Zira biz de gulmekten cene kanseri olduk.

Babama bilgisayar ve internet kullanmayi ogrettigim ilk gunler... "Baba bak bu mouse yani fare." diyorum nasil kullanildigini gosteriyorum. Birkac gun sonra babam beni cagiriyor. "Kizim gel bak bu kurbaga calismiyor!"


Oglum saatlerce ugrasarak kartondan yaptigim buzdolabi modeli ile odevinden en yuksek notu aldi. Ogretmeni ona "Aferin!" demis. "Herkes anne ve babasina yaptirmis. Ama sen kendin yapmissin belli." Kendimi hic bu kadar beceriksiz hissetmemistim. Karim iki gundur guluyor. Karizmam yerle bir oldu. Tesekkurler ogretmen hanim!

Kilo aldigimda "Kilo aldin biraz zayifla" demek yerine "Hadi tosunum az daha ye seni halde hamal yapacagim" diyen sevgili kocam ben sana kel
olmandan dolayi "Az daha parlat gece lambasi yapicam seni" diyor muyum? Demiyorum!

Ozel bir bankadan defalarca kredi basvurusu yapmam icin arayan kadina "Hanimefendi ben zengin bir koca buldum krediye ihtiyacim yok cok sukur. Darisi basiniza!" dedim. Artik arayanim yok mutlu ve huzurluyum.

Su anda yazliktayiz ve bu aksam neredeyse tum yazlik komsularimiz bize bes cayina davetli. Annemse ikramda kusur olmasin diye hamur isi uzerine tum hunerlerini sergilemekle mesgul. Daha dun aldigimiz 30'luk karton yumurta az once bitti ve annem uykudan kaldirdigi babami yumurta almasi icin markete gonderdi. Babam kasi catik surati asik halde kalkti ve soylene soylene evden cikti: "Sabah sabah ne yumurtasiymis bu arkadas daha dun almadik mi? Ustune oturup kiriyor musunuz bir bir? Nereye gidiyor o kadar
yumurta anlamadim ki? Size yumurta yetistirecem diye tavugun g.tu yirtildi iki gundur be!"



Canim kaynanacigim hani evimize her gelisinde bin bir bahaneyle evin her kosesini gezip temiz olup olmadigini kontrol ediyorsun ya hic zahmet etme tertemiz her yer. Cunku sen gelmeden once ogluna saatlerce evi temizletiyorum.


Gecen aksam ayni yasta oldugum ve bekar olan kiz arkadasimla Msn'de kameradan sohbet ediyorduk. Arkadasimin erkek kardesi komiklik olsun diye annesine "Anne kizin kocaya kacacakmis plan yapiyorlar!" diye seslendi. Anneden gelen cevap ikimizin de gulme krizine girmesiyle gecenin sonunu getirdi. "Bu yastan sonra ne kacmasi! Istesinler hemen verecegiz."



Bir alkis da "Oglum yirmi iki yasina geldin hala bir baltaya sap olamadin!" diyen annesine "Anne elli yasina geldin hala benden bir sap olmayacagini anlamadin!" diyen sap kardesime gelsin.


6 yasindaki oglum babasiyla yaptigimiz hararetli tartismanin ortasinda kocamin uzerine yuruyup "Artistlik yapma len!" dedi. Evet oglum koru anneni boyle televizyondan ogrendigin repliklerle.


alıntı

Alıntı ile Cevapla