Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2009, 14:44   Mesaj No:25

KARAKÖSE

Medineweb Sadık Üyesi
KARAKÖSE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:KARAKÖSE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5710
Üyelik T.: 18 Aralık 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:44
Mesaj: 326
Konular: 48
Beğenildi:14
Beğendi:0
Takdirleri:53
Takdir Et:
Standart RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)

Düşünsenize, yıllarca en kötü muamelelere maruz kalıyorsunuz, dilinden Allahın adını düşürmeyenler, ya bu insafsızlıktır demek yerine üniforma kutsaldır, yaptıkları her harekette gerekli olduğu için yapılmıştır derler.

Sonra bir gün yaşadıklarınızdan söz edersiniz, yine Allahın adını ağzından düşürmeyenler sizde iyice sıktınız artık demeye başlarlar. Reelden yada islami forumlardan tanıdığım(Medineweb dahil) ve islam öğretisine olan bağlılıklarından dolayı sınırsızca değer verdiğim birçok kişinin bu konuda direkt yada dolaylı olarak kürtleri mahkum ettiğini gördüm, üstelik yasaklı yıllarda doğuya hiç uğramamış oldukları halde, rahatlıkla yalan söylüyorsunuz, söylediklerinize çocuklar bile güler şeklinde tavır takınmalarına hiç bir zaman anlam verememişimdir.

Peki çok değerli müminler hoşunuza gidecek şekilde konuşalım, hani islam kardeşliği icabı); "gecen 80 yıl boyunca Yönetim çok adil ve merhamet doluydu, sorunlu olanlar kürtlerdi. zaten tarihte hep başkalarının egemenliği altında yaşamış olmalarıda onların normal haklara sahip olamamaları gerektiğini gösterir. müslüman Kürtler ki, yüce Türk Milleti adı ile onurlandırılmışken, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak gibi bir değerle ödüllendirilmişken, başka bir şey istemezler zaten.Öyle yaa, suriyede kürtler vatandaş olarak bile kabul edilmiyorlar ve kendi yörelerinin dışında çıkma hakları yok, ırak onlara karşı kimyasal silah kullandı. Ama Yüce Türkiye Cumhuriyeti Devleti kürtleri vatandaş olarak kabul etti, onlara ekmek verdi. Gelin yapmayın etmeyin bizler kardeşiz, hepimiz müslümanız, birbirimizle kavga etmeyelim. bu güzel ülkede birlikte yaşayalım. Ermenilerin oyununa gelen bazı bölücülerin dediği gibi bu ülkede kimseye zulmedilmemiştir. Herkes dosttur, herkes kardeştir. Ermenilerin oyununa gelmeyin." hoşa giden şeyler bitti, bu kadar

Bak adamım konumuz yaşananlar ve sonuçlarıdır, buna inanmak yada inanmamak bir sonraki iştir.
Alıntı ile Cevapla