Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2009, 23:40   Mesaj No:45

Emekdar Üye

Medineweb Emekdarı
Emekdar Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Emekdar Üye isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 16627
Üyelik T.: 11 Şubat 2012
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:47
Mesaj: 4.081
Konular: 315
Beğenildi:48
Beğendi:0
Takdirleri:149
Takdir Et:
Standart RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)

soru: Kürt kardeşlerime bir soru: KARŞISINIZDA DEVLETİN KUTSAL TÜRK IRKININ KUTSAL olduğuna inanan bir TÜRK GENCİ çıktı varsayın...Ona nasıl yaklaşmanız ve HANGİ STRATEJİYİ İZLEYEREK ONU ŞİRKTEN arındırmaya çalışırdınız???

KADİR kardeşim şu an içinde bulunduğumuz Sorun Kutsallaştırmalardır.
Bir KÜRT her daim ,ben eziliyorum ,bana zulmediliyor ,beni öldürüyorlar ,yaklaşımı ile yaklaştığında. Haklı olarak Bilinç sahibi olmayan,Bir TÜRKTE seni kim eziyor neden eziyor vs. Karşı sorular ile cephe alabiliyor .Çünkü yıllar boyu Milli ÖĞÜTÜM kurumlarında TÜRK benliği yerleştirilmiş ve KUTSALLAŞTIRILMIŞ bir IRK ile yetişme var.Farz edelim Ben Antalya da doğdum ve TÜRK olarak yaratıldım benim bu konudaki tavrım aynı olurdu.Neden diyeceksiniz Çünkü bana aktarılanlar farklı yaşananlar farklı Hakikati göremeyince’de Anlatılana inanırdım:

TÜRK ve KÜRT kardeşlerime şöyle sesleneyim:KURAN Bütün Beşere indiğine göre Hükümleri herkese eşit iken Neden KURAN’İ bir çözüm sunamıyorlar?

Kuran’i çözüm sunulamadığı gibi Kürtler SOSYALİST bir fikre Türkler KEMALİST bir zihniyete neden maşa oluyor?

Bu asimileye İSLAMİ ölçülerde çözüm Sunması gerekenler neden birbirlerini şuçlamakta çare buluyorlar?

Benim kanaatime göre Bir KÜRT rahatlıkla bir TÜRKE benim kardeşimdir diyebiliyorken! Türklerde Şu hastalığı teşhis ettim.(IRKİ YAKLAŞIM SERGİLEYENLER)Bulaştıkları ÜSTÜN IRK ŞİRKİ ile, şu an onlar kendilerine daha çok ZULMETMEKTE farkında olarak veya olmayarak.KÜRTLER Zulmü hep kendilerine görmektense, Türklerin kendilerine yaptıkları ZULMÜ neden göremiyorlar?Müslüman KÜRTLER bu Soruna neden İSLAMİ bir Çözüm sunamıyorlar.KÜRTLER EMPERYALİST zihniyete uymaktansa İSLAMİ çözümleri neden sunamamakta?

Bir kesim FAŞİZAN bir yaklaşım sergilerken Karşı kesimde aynı yaklaşımı sergiliyor hani IRKÇILIK ALLAH’ın indinde haramdı haramı neden iki kesimde görerek aşamıyor?
Alıntı ile Cevapla