Konu Başlıkları: Hind binti Utbe (r.a) Hayatı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2009, 00:09   Mesaj No:26

asa

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:asa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 9154
Üyelik T.: 12 Temmuz 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 37
Konular: 1
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: Hind binti Utbe (r.a) Hayatı

Alıntı:
MEVLÜT HÖNÜL Üyemizden Alıntı
Asa kendimi fazla yormaya gerek hissetmiyorum çünkü yapılan binlerce ZULMÜ görmemek bana göre O zulümleri alkışlamaktır.Sen Sünni ulemadan istedin istediğin kadar dayanakları ile ZALİM olduğuna delil getirebilirim yalnız Senin şartlanmış olan yapın buna müsaid değil seninle hiç zaman kaybetmeyi uygun bulmuyorum sen beni iyi tanırsın bende seni!!Uzatmaya gerek yok.Mustafa islamoğlu demişsin sen ona Delil getirsen bende Senin Menziline delil getiririm sonuç ne olacak sen kendi fikri yapında kalacan bende kendi fikri yapımda bana zararı olacak şey bu tür boş konular ile zaman kaybı olacaktır Sana Mübarek olsun MUAVİYEN İBNİ ZİYADIN AMR BİN ASIN vs ZALİMLERİN:
şartlanmış yapı demişken empati yapabilmeni temenni ediyorum. Ayrıca karşısındaki insanı şartlanmış yapıda görmekde; şartlanmış yapının özelliklerindendir..

Diyorsun ki sen delil getirsen bende getiririm ve neticede bu boş konuşmaların bana zararı olacak.

O halde boş konuşmaya son vermek durumundasın. Burası genele açık bir forumdur. Sana göre zalim olanlar başkalarına göre alim olabilir. İllaki öfkemi nefretimi kusacağım diyorsan bunun yerı genel forum değil birebir özel konuşmalardır.

Mümin olmanın özelliklerinden biriside başkaları için değerli olan insanlara alalen hakaret etmemektir...

Bunun en güzel örneklerinden biriside ;

Peygamberimiz (s.a.v) eshabına İkrime(EBU CEHİLİN OĞLU) sizin yanınıza mümin ve muhacir olarak geliyor. Sakın onun babasına kötü söz söylemeyin. Çünkü ölüye kötü söz söylemek diriyi rahatsız eder. Ölüye bir şey erişmez. buyurdu.

Evet Allah resulu bir kafir için bunu demişse sizin müslüman olan birine; ona değer verenlerin karşısında hakaret etmeniz islamla ne kadar bağdaşıyor...
Alıntı ile Cevapla