Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2009, 13:53   Mesaj No:19

*MedineGülü*

Avatar Otomotik
Durumu:*MedineGülü* isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10627
Üyelik T.: 13 Eylül 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: Türbanlı Kadınlara İçkisiz Disco!

Alıntı:
KayıpKentli Üyemizden Alıntı
s.a kardeşler..

1) Resimdeki bayanlar madem kadın kadınalar...istedikleri gibi eğlenmekte serbesttirler; ama başında örtü ve göbeği açık kişi(ler)in karşısında kamera kaydı ya da fotograf çeken kişiler gizli kayıt yapmadıkları ortada...Bu resimler çekilirken resimlerin maksatlı bir biçimde haberlere konu olacağını LÜKS EĞLENCE MEKANLARINDA eğleneceklerini biliyorlar da , MAGAZİNE Salata olacaklarını mı bilmiyorlar(?!)

2) : Fasıklar size bir haber getirdiklerdiklerinde , getirdikleri haberi etraflıca inceleyin ilkesinden yola çıkarak: Bu haberi yapanların MAKSATLI YÖNLENDİRME, KÜÇÜK DÜŞÜRME, ALAY ETME gibi amaçlarını da göz önünde bulunduralım...DOĞAN MEDYASININ Kurban bayramlarınızı ve Ramazan Bayramlarınızı HANGİ GÖRÜNTÜLERLE , ve PROVAkaTİF USLUBLA dile getirildiğini de unutmayalım. O kadını parayla tutup resmini çekmiş olmaları da beni hiç şaşırtmaz...Çünkü daha önce de yaptılar.Bir Öğretmenevinin MÜDÜRÜNÜ öğretmenevine MİNE ETEKLİ ÖĞRETMENLERİ almadığını ama ÇARŞAFLI kadın aldığını GÖRÜNTÜLERDE GÖSTERDİLER..

Sonra VAKİT olayın arka planını ertesi gün yayınladı..MİNE ETEKLİLER PARALI TUTULMUŞ piyon...Çarşaflı ise, çrşaf giydirilmiş ve Öğretmenevine girerken görüntülenen GENE AYNI EKİPTEN...

eeee DOĞAN MEDYASI boş durmyacak elbette...

Mevzu Kadınların eğlenip eğlenememesinden ya da erkeklere içkisiz disko olayından ziyade, LÜKS EĞLENCEĞİNİN MEŞRULAŞTIRILMASI- MÜSLÜMANIN EĞLENCE ANLAYIŞINDAKİ KIRILMALAR gibi eksende ele alınması lazım.

Neymiş efendim HADİSE dinleyerek eğleniyorlarmış!!!

HADİSE deyince AKLINIZA NE GELİYOR? Sanat demeyeceğiz herhalde!

Sahi siz DÜMDEKTEK şarkısının türkçe sözlerine bakma ihtiyacı hissettiniz mi? Ben hissetim.Kız kardeşim birgün gelip ABİ ÖĞRETMEN ÖDEV OLARAK HADİSENİN ŞARKISINI İSTEDİ.İNTERNETTEN ÇIKTI ALMAMIZ LAZIM deyince merak ettim sözlere baktım.Ve bırakın eğlenilmesini içeriğini de beğenmedim!

O resimdeki İnsanlar arasında AİLE FERTLERİMİN olmasını ister miydim?
Belkide temel soru bu olmalı...

a.s
kardeşim çok güzel size kesinlikle katılıyorum bu konuda

yalnız burda bile bu eglencenin içinde olmak isteyenler var
bu çok ilginç
düşünceli000düşünceli000


Alıntı:
YAĞMUR SANCAK Üyemizden Alıntı
Şimdi size tuhaf gelecek birşey diyeceğim ;

İyi yapmışlar neden olmasın kızlar kendi aralarında egleniyorlar n'olmuş yani Etraflarında erkek de yok , alallaaa
Alıntı ile Cevapla