Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2009, 18:18   Mesaj No:4

kurtmehmet

Medineweb Sadık Üyesi
kurtmehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kurtmehmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5446
Üyelik T.: 30 Kasım 2008
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:63
Mesaj: 682
Konular: 73
Beğenildi:19
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: "Ayrılık"(Aşkta ve Savaşta Filistin) Dizisi İsrail'i Kızdırdı

AYRILIK” Dizisi Siyonistleri Kızdırdı!
İsrail, Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçisini TRT'de 13 Ekim gecesi yayımlanan “Ayrılık" adlı diziyle ilgili olarak protesto notası vermek için Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı. Lieberman, dizinin çok ciddi seviyede tahrik içerdiğini ve devlet kontrolünde yapıldığını iddia etti.
15.10.2009 03:15


Siyonist İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan gece yarısı yapılan açıklamaya göre, Tel Aviv'deki Türkiye büyükelçisi TRT'de 13 Ekim Salı gecesi yayımlanan "Ayrılık - Aşkta Ve Savaşta Filistin" adlı dizinin Siyonist İsrail'e karşı nefreti teşvik ettiği gerekçesiyle bakanlıkta bilgi verecek.

Siyonist İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, dizinin çok ciddi seviyede tahrik içerdiğini ve devlet kontrolünde yapıldığını iddia etti. Siyonist İsrail Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklama, "Gerçekle en ufak bir bağlantısı olmayan ve İsrail ordusu askerlerini masum çocukların katili gibi gösteren böyle bir dizi, bırakın İsrail'le tam diplomatik ilişkileri olan bir ülkeyi düşman bir ülkede bile yayımlanmaya layık değildir" ifadelerine yer verildi.

TRT ekranlarında 13 Ekim Salı gecesi yayımlanan dizinin danışmanlığını Dr. Lütfi Şehsuvaroğlu ile Hakan Albayrak yapıyor. Dizinin ilk bölümünde Siyonist İsrail'in Filistinli hacılara uyguladığı baskı ile hamile bir kadının hastaneye götürüldüğü sırada arama bahanesi ile durdurulması ve çocuğunun öldürülmesini konu olarak işliyordu.

Dizinin tekrarını bugün (15 Ekim Perşembe) saat 00:45'te TRT 1 'de izleyebilirsiniz.

Haksöz-Haber
Alıntı ile Cevapla