Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2010, 17:41   Mesaj No:9

kocaklar

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:kocaklar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1150
Üyelik T.: 01 Nisan 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 70
Konular: 8
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: 54.Haftanın Misafiri ''kocaklar''

Alıntı:
BANU AKSOY Üyemizden Alıntı
Evrensel anayasa-Kuran penceresinden baktığınızda ADALET'İ nasıl tanımlarsınız.
Dünyada var olan sistem sizin tanımızı ne kadar uyguluyor.
Allah razi olsun cok guzel bir soru...insallah iyi anlamişimdir soruyu..bir hukuk universitesini bitirmiş ogrenci(!)acisindan cevabim size biraz garip gelebilir belki...ama...istegim ve düşüncem budur...Allahu Alim...

Bismillahirrahmanirrahim..!
Bizim Kur'an'dan başka Anayasa'mız yoktur!..
Anayasa=Kuran....Anayasa Allah'ın buyurduğudur...
Ey Müslümanlar!.. Yabancıların kanunlarına razı olup ta ilâhî nizâma razı olmamanız ayıp değil midir?"

Halbuki Allahü Teâlâ Kur'an-ı Kerim'in hükümleriyle hükmetmeyen her milleti «fâsıklık» ile vasıflandırıyor: «Allah'ın indirdiği ile hükmetmiyenler .. işte onlar fasıkların tâ kendileridir.»
«Allah'ın indirdiği ile hükmetmiyenler...işte onlar kâfirlerin tâ kendileridir.»!
Hattâ fâsıklığı da az görerek Kur'an'la hükmetmiyenleri «kâfir» ilân etmiştir
«Ey iman edenler!.. Eğer kâfirlere itaat edecek olursanız, sizi geriye çevirirlerde dünya ve âhirette hüsrana uğrayanlardan olursunuz. Aslında sizin dostunuz Allah'tır. O yardım edenlerin en hayırlısıdır.»

Yerlerin ve göklerin tek sahibi olan Allah’ın ayetlerine meydan okuyanlar karşısında kesinlikle sessiz kalmiyacagim...İslami kimliğimize karşı dil uzatanlara, değerlerimizi yok sayanlara ve yasak koyanlara kul, köle olunurmu? Namazımız, orucumuz, örtümüz, hayatımız ve ölümümüz yalnız Allah içindir ....

Bugün hukukçular, Kur'an-ı Kerimi bırakıp beşerî düzenlere başvurunca elindeki hazineleri bırakıp faizcilerden en büyük faizle ödünç para alanlara benzemişlerdir. Şüphesiz ki, akıllı bir kimse bunu yapamaz....
Yazıklar olsun hukukçulara, yazıklar olsun. Gayret sarfediyorlar, hâlâ birşey bulacaklar. Ellerinde âb-ı hayata davet eden Kur'an En yüce metod ve mukaddes Ahkâm dururken...boş işlerle ugraşiyorlar....yemin ettim ben oyle olmiyacagim,insAllah...

O kadar acik ayet varken niye beseri kullarin cikardigi emir ve kanunlara uyalim?
Haaa birde adalet demissiniz...ama hangi adalet?adaletmi var...?hani nerde ben burdan vallahi goremiyorum...Daha fazla yasa, daha az adalet demektir... (Marcus Tullius Ciceror)

'Onlar hâla câhiliye devrinin hükmünü mü istiyorlar? Kimmiş Allah 'dan daha güzel hüküm verecek? Fakat bunu ancak yakın ve iman sahibi olan bir kavim anlar.,, (Mâide, 50)

Biz sana Kitab (Kur'ân)ı hak olarak indirdik ki, insanlar arasında Allah'ın sana gösterdiği şekilde hüküm veresin. Sakın hainlerin savunucusu olma! (Nisa, 105)



Bugün kendi beşeri yargılarıyla İslami kimliğimizi yasaklayanlar, asıl mahkemenin Din Günü kurulacağını sakın unutmasınlar!