Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2010, 10:24   Mesaj No:1

Muhsin Arslan

 Medineweb Yazarı
Muhsin Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Muhsin Arslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1032
Üyelik T.: 23 Mart 2008
Arkadaşları:1
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Bitlis
Yaş:49
Mesaj: 90
Konular: 61
Beğenildi:67
Beğendi:0
Takdirleri:322
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Batmış Batının,Batıl Ulus'culuğundan Bize Ne?!/Muhsin Arslan

Batmış Batının,Batıl Ulus'culuğundan Bize Ne?!/Muhsin Arslan

Şunun altını çizerek başlayalım;

"İslam Ümmetinin parçalanmasının / mikrop kapmasının,hasta olmasının yegâne sebebi, Batının İslam dünyasına aşıladığı ulusçuluk,namı diğer faşizm mikrobudur".

Ulusçuluk, Ulusalcılık Kur'an'nın reddettiği, savaştığı, asla kabullenmediği bir küfrün hezeyanıdır.

Ulusçuluk Kuran Atmosferinden beslenen Müslümanların, düşüncesi, kabulleneceği/benimseyeceği bir yol olamaz.

Kur'an'a göre, ırklar, renkler, diller, kavimlerin en doğal hakkı ve olması gerekendir. Bu hak doğuştandır ve evrenseldir. Ne Kimse tarafından bahşedildi nede kimse tarafından geri alınabilir.

Hiç bir canlı babasını anasını dilini ırkını seçmemiş, yine hiç bir canlı isteği halinde, rengini dilini ırkını babasını anasını değişme şansı da yoktur.

Hiç bir canlı diğer canlının, ırkını rengini dilini değiştirme, asimilasyonlaştırma hakkı da yoktur. Bu talihsiz vicdansız girişim, evvela kâinat Yaratıcının sünnetine savaştır.
Biz Müslümanlar, kimlik konusunda islam'ın belirlediği ölçüler dâhilinde yaklaşmak ve bu ölçü dışındaki her ölçüyü red etmekle mükellefiz.

"diller ırklar renkler" Allahın ayetlerindendir. Kürt veya başka bir kavmin kimliğini yok saymak, dejenere asimalisyon veya inkâr girişiminde bulunmak, Allah’ın bir ayetini yok saymak anlamına gelir(bakara 85).çünkü bir kimliği yasaklamak, inkâr etmek, namazı orucu inkâr ile eşdeğerdir. Sonuçta hepsi birer ayettir...

Irkçılığın cahilliye davası olduğu ve bu davanın mensuplarının(namaz kılsa da, oruç tutsa da, kelime-i şehadet getirse de) cehennemlik olduğunu, İslam peygamberinin ana mesajlarından/uyarılarından birisidir(hakim, müstedrek 4/298).
Irkçılıkla uğraşanlar "Yahudileşen İnsancıklardır".

Bu ülkede Kürtlerin ve Türklerin sorunu yoktur. Bu sorunu yaratan bazı Türkler ve bazı Kürtlerdir. Bu iki gurupta aynı yumurtanın ikizleridirler.
Her ikisi de sekülerdır, batıcıdır, ulusçudur, inanç kaygıları yoktur, İslam çimentosunu red ederler, jakoben, tepeden inmeci, materyalist laik toplum mühendisliğine soyunan çıkarcı ,bencil,gayri insani çürük bir siyasettir.

İslam’dan uzaklaşan seküler, batıcı akıl, Yahudi kafa,her doğal kaynağı kirlettiği gibi, doğal bağları, ırkları,huzurları, aidiyetleri ve kardeşlikleri de kirletti.

Bilinçli ve planlı bi şekilde,bu ümmetin yetimleri olan kürtleri,islam'dan uzaklaştırmak,zülüm edilerek kin besletmek,isyan ettirmek,devletine düşman etmek,piyonlaştırmak,kirli işlerinde kullanmak,planları hep uygulanmıştır, uygulanıyor.(!)

Kürt Muhammed'in dünyasına bakın;

"gece pkk kapısını çalar,beslenir yer içer,döver,elindeki parasını haraç alır.gündüz jitem kapısını çalar döver ezer pislik yedirir.kontra ortadan kaldırır,korucu asit kuyusuna atar."
Kürt Muhammed ne yapsın sizce ?

bölge 90'lı yıllarda,jitem,pkk,hizbukontra,korucu,ağalar,kafat asçı ülkücü koalisyonu ile kanunsuz yönetildiğini resmi olarak gün yüzüne çıkmıştır.
ashabı kiram ile yaşıt müslüman olan,bu yetim halkın çaresizliğine bakın..! bu koalisyonun hiç bir üyesini sevmiyor.hiç birisine gücü yetmiyor.gözyaşlarını silecek bir şefkat eli aramaktadır.

İslam tarihiyle yaşıt Müslümanların kardeşliğini, kirli batının kirli projeleriyle kirletildi. Ve maalesef islam'dan bihaber olan bazı Müslümanlarda bu kirliliğe dur diyemedi. Hatta bu kirliliği dindarlığın bir gereği olarak algılandı!

Hiç Bir Müslüman imanından bağımsız bir kimlik tespitinde bulunamaz. Eğer fıtri kimliklerini, inanç kimliğinin önüne geçiriyorsa, bu müslüman'ın imanında problem var demektir.
Bunun bir başka anlamı "Allahtan kimlik kaçırmaktır"
Bir Müslüman, diğer Müslümanlarla yalnız kardeş olma şansları vardır. Müslüman ise başka seçenek lüksü yoktur.Ve kardeşliğinin gereklerini yapmak zorundadır.
Bu anlamda, Müslümanlar bir vücudun azaları gibidir. Kulağımızı gözümüzü midemizi koruyup kolladığımız gibi, ırkı rengi dili ne olursa olsun, tüm Müslümanları koruyup kollamamız bizim için farzul ayn dır.

Kürt ırkına mensup kardeşlerimizi, laik seküler kirli batının kucağına, tuzağına atmayalım. Onları korucu, jitem, hizbukontra, kafatasçı faşizm,PKK ve ergenekon'un pençesinden kurtaralım.devletin bu koalisyonu temizlemeye çalışması sevindirici bir durum.

Vücudumuzun bir azası olan gözümüze asit dökülmesine seyirci olmayalım. Kürtlerde bizim bir azamız değil miydi?

Yapmamız gerekeni yapmazsak, yapmamamız gerekeni yaparsak, batıcı ,yahudi kafalı insafsızlardan ne farkımız kalır.
Biz zilzalın son ayetini okuduk mu?
Cumanız Mübarek olsun.

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
12.02.2010
abdulmelik@medineweb.net
Muhsin Arslan
Malazgirt
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Muhsin Arslan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Ey Filistin sessiz ol Süslümanlar uyuyor! Muhsin Arslan Kara Kartal 4 213 19 Kasım 2023 22:24
Kim Suçlu? /Muhsin Arslan Muhsin Arslan Filistin 6 819 02 Aralık 2021 19:10
Şaşı Bakışlar Şase Yakar Muhsin Arslan Muhsin Arslan 0 782 12 Temmuz 2020 02:11
Korona'nın vaveylası/Muhsin Arslan Muhsin Arslan sadık 2 1078 03 Nisan 2020 04:38
Suçlu Kim? Hırsız mı? Ev Sahibi mi? Muhsin Arslan salih 5 1671 27 Şubat 2018 21:04