Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2010, 22:58   Mesaj No:6

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1172
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart RE: Batmış Batının,Batıl Ulus'culuğundan Bize Ne?!

değerli kadir,
1-doğrusunu istersen ben siyaseti sevmem. kurcaladıkça nefis(!) kokusunu hazmedemediğim için.dile getirdiğim anlatmaya çalıştığım müslümanlara ne oluyor ?
2-ben batıdan coğrafi anlamını kastetmiyorum.batı(L) kelimesine yükleyerek batı diyorum.yani coğrafik anlamda değil.
3-hak geldi batıl zail oldu ayeti kerimesini siyaset palyaçolarının kullandığı malzeme gibi dile getirmiyorum.milli görüş mali görüş laubali görüş yamalı görüş vs..
4-faşizmi sadece ırkçılıkla sınırlandırmıyorum.her aşırılığı faşizm olarak görüyorum.benim ırkım dünyaya bedeldir,benim mezhebim deniz seninki göl,benim şeyhim senin şeyhini döver,benim babamın sakalı seninkinden uzun,ben ağa sen çobanoğlusun'ların cümlesine faşizm diyorum.
5-elinde tesbih,kafasında sarık,dilinde zikir belinde cübbe,gözünde mendil dolaşan alimciklerin derdi gündemi neden ırak gazze,kerbela,hama,halepçe değildir?
6-dile getirmeye çalıştığım ulusçuluğu sen tarihsel,sebebsel,plansal,getirisi götürüsü hasılatı amacı vs ile geniş bir yelpazeye yaymışsın.ben dar anlamda bakıyorum.batılın veledi zinasına sahip çıkanlar neden müslümanlar diyorum?neden üç düzine arap devleti olsun?(hepsini toplasan bir insan etmez o ayrı konu) vs.....
burada ırk ulusçuluk mikrobunun başka versiyonu ile karşı karşıyayız.nusayriler,tikritiler,suudlar....


devamı gelecek...
Alıntı ile Cevapla