Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2010, 10:37   Mesaj No:7

KayıpKentli

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:KayıpKentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 3725
Üyelik T.: 11 Eylül 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 130
Konular: 22
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: Batmış Batının,Batıl Ulus'culuğundan Bize Ne?!

Anlıyorum seni, zaten ortalama bir bakış genelde böyledir. Yani normalin altında ya da üstünde bişi demiyorsun. Gayet kısa ve net kendini ifade ediyorsun.

Ama soruyorsun müslümanlara ne oluyor diye.

Müslümanlar dediğin insanlar bu ülkede yaşayan ve ister BATIL de ister BATI de farketmez, var olan tarihsel gelişmelerden GAYET ETKİLENEN ve buna göre konum alan insanlar.

Yani Müslümansınız size ne oluyor diye sormak da olmuyor, herşeyden önce insan bu insanlar. Aldıkları maaşları, ödedikleri kiraları, haftasonu yaptıkları alışverişleri, verdikleri vergileri DİREK BU DURUMLARLA alakalı iken, siyasetin içine nefis giriyor diye siyaseti sevmemek de ayrı bir problem. Siyaseti sevmek de ayrı bir problem.

Nefis insanın olduğu her yerde vardır. Peygamber makamında olsanız ve siyasetten elinizi ayağınızı çekseniz bile nefis sizinle birlikte vardır.Siyaset sahnesi , MÜLK VE İKTİDARLA alakalı olduğu için NEFSİN EN AZDIĞI yerlerden biri.

Yerlerden biri diyorum zira SİYASET kadar nefis azdırıcı yerler ve zeminler yeterince mevcut.

O yüzden lütfen yazdıklarımı senin yazdıklarınla ALAKASIZ olarak bakmamanı rica edecem. Senin RAFİNE ederek söylediğin, yani senin deyiminle DARALTARAK SÖYLEDİKLERİNE bir geri besleme olarak bak..

Ben sana RAKİP olsun diye değil KATKI olsun diye emek verdim yazdım.

Yani birbirimizi anladığımızı zannediyorum abi. selamlar
Alıntı ile Cevapla