Konu Başlıkları: 58.Haftanın Misafiri YitikSevda
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2010, 10:09   Mesaj No:46

HALUK GÜMÜŞTABAK

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:HALUK GÜMÜŞTABAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10862
Üyelik T.: 01 Ekim 2009
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Yaş:66
Mesaj: 489
Konular: 86
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:62
Takdir Et:
Standart RE: 58.Haftanın Misafiri YitikSevda

Değerli arkadaşlarım ben konuyu biraz geç gördüm ama evlilik konusunda bazı arkadaşların söylediklerine katılmıyorum. Gençlik günlerimde bir bayan arkadaşım a, ben bekarlık sultanlıktır demiştim, adeta hava atarcasına kibirle. Bana nasıl cevap verdi biliyormusunuz? Bekarlık sultanlıksa evlilik krallıktır. Gerçekten evlilik krallık tabi bunu sakın emir komuta anlamında algılamayın makam olarak düşünün. Evlilik çok güzel bir ortaklıktır. Şükürler olsun Rabbim e, Eşimden ve evlatlarımdan çok hoşnutum, Allah onlardan razı olsun. Bunun tersi ve onların olmadığı bir yaşam herhalde çok sıkıcı ve tatsız olurdu.

Yitik sevda kardeşime benim çok basit bir sorum olacak, onu belkide çok ince noktasından tanımak adına. Acaba nikindeki YİTİKSEVDA nın ne anlamı var. Yoksa sizde bir yaramı açtı bu sevda?

Bir diğer konu cevapların içinde kabir azabı ile ilgili bir soru vardı, nasip olursa bununla ilgili bir yazımı ilerki günlerde eklemek ve düşüncemi aktarmak isterim. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. Her günümüz bayram sevinciyle geçmesi dileklerimle. Haluk GÜMÜŞTABAK