Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2010, 22:48   Mesaj No:4

FATİH KARAN

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:FATİH KARAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6929
Üyelik T.: 08 Şubat 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:96
Mesaj: 19
Konular: 6
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: 61.Haftanın Misafiri ''FATİH KARAN''

Esselamu Aleyküm,

Davet etmek, kardeşliğin ve gardaşlığın pekiştirilmesi esasına dayansa gerek,
Davete icabet etmek Peygamber' in (S.a.v.) sünnettindendir.
Bu fakirde sünneti icra etmek gayreti ile davete icabet etmiş, değerli dostlarımın ve kardeşlerimin merakına mazhar olacak cevapları iletebilmek için nacizane emrinize amade.

1979 doğumlu, kendini bildiği günden itibaren Rabbine karşı haddini bilen, bu zamana paralel rabbini bilen kardeşiniz, daha önce çevrildiğini düşündüğü hayat filminde kendine düşen rolü üstlenerek başrollerde görev almıştır. Rahmanın sınaması ve cennetine nail olabilmesi için ikram ettiği, bir baştacı, gönül sultanı, sahibemiz ve onun hediyesi olan daha yeni ekilmiş ve bakıma muhtaç iki fidan bizi ve ailemizi cennete götürmeye aday emanetlerimiz.

Tekonloji ve bilişim konusunda meraklarımı yenebilmek için yıllardır çabalıyorum. Spor alanına da özellikle taekwondo dalında uzun süre çalışmalarım oldu, bir kaç yıldır müzik aletlerine merak saldım, 8 yıldır sağlık sektöründe özel bir şirkette çalışmaktayım. Fakat bitmek bilmeyen bir ilimle yıllardır uğraşıyorum ve bitecek bir ilim gibi gözükmemesi fakiri daha da heyecanlandırıyor.

Şimdilik bu kadar.
Değerli kardeşlerimin sorularını bekliyorum...