Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Kasım 2007, 19:16   Mesaj No:4

Emekdar Üye

Medineweb Emekdarı
Emekdar Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Emekdar Üye isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 16627
Üyelik T.: 11 Şubat 2012
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:47
Mesaj: 4.081
Konular: 315
Beğenildi:48
Beğendi:0
Takdirleri:149
Takdir Et:
Standart Cvp: Bizim Kuran dan başka anayasamız yoktur !!!

Halbuki Allahü Teâlâ müslümanları bu şekilde hareket etmekten şiddetle men'etmiştir: «Ey iman edenler!.. Eğer kâfirlere itaat edecek olursanız, sizi geriye çevirirlerde dünya ve âhirette hüsrana uğrayanlardan olursunuz. Aslında sizin dostunuz Allah'tır. O yardım edenlerin en hayırlısıdır.»

Anarşiye davet eden batılılara kulak verilirken. Doğruluğu haykıran Kur'andan yüz çevriliyor. Vah Kur'an'a. Bir bak onun ulvi ahkamı ne oluyor?Müslümanlar tarafından diri diri gömülüyor. Bugün, arap alemi mihnet içinde kıvranıyor.Batının dayandığı anarşi onu yıkıyor.

İşte biz Müslümanların kanun kabul ettiğimiz. Anayasa olarak ilân ettiğimiz, Kur'an-ı Kerim işte budur!.. insanı bela ve musibetlerden kurtaran ancak Kur'an'dır.

Boynumuza takılan zillet ipinden, içine battığımız fesattan kurtaracak da odur.Kur'an-ı Kerim her nesil için, her zaman ve mekânda tatbiki elzem bir kitaptır: Âl-i Imran Sûresi

Biz Kur'an'ın her asırda ANAYASA olmasını istiyoruz.Biz Kur'an'ı kırılmaz süngülerle her tepeye dikmek istiyoruz. Ya izzet ve şerefle dolu bir hayatı yaşamalıyız Veya ölümü tadıp mes'uliyetten kurtulmalıyız...
Alıntı ile Cevapla