Konu Başlıkları: 68.Haftanın Misafiri jükekam
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2010, 23:13   Mesaj No:30

jükekam

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:jükekam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 916
Üyelik T.: 14 Mart 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 33
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: 68.Haftanın Misafiri jükekam

Alıntı:
YitikSevda Üyemizden Alıntı
şimdi madem herşeyi tanrı yaratı herşeyi tanrı yaratığına göre tanrıdan öncesi hiçbirşey yoktur o zaman tanrı nasıl var oldu ortada madde yoksa yaratma gücünü neyden aldı, maddesiz nasıl düşündü ve neyden var oldu.... sen benim sorumu ne kadr açıklayabilirsen bende senin sorunu o kadar açıklayabilirim..

Değerli kardeşim Allah her şeyden münezzehtir yaratılmamıştır doğurmamıştır doğmamıştır Madde gözü ile bakarsan elbette içinden çıkamazsın çünkü madde görüşüne göre her şey elementler ile ele alınır ama İlahi inançlara göre Allah münezzehtir o zaman kardeşime bende şunu sorayım bana vicdanı göster desem yada düşünceyi elle tutulur bir madde olarak bana ispatlayabilirmisin vicdanı ve düşünceyi ben madde olarak görmek istiyorum hadi buyur kardeş ?
yitiksevda sen yanlış anlamışsın beni zaten burda amaçım ne tanrının yokluğunu ispatlamak nede varlığına inanmak sadece düz mantıkla sorulan bu tarz soruları sevmiyoru.. zaten forumda daha önce ne bu tarz sorular sordum nede konular açtım.. ama ecrinin sorduğu soruda aynı kapıya çıkıyor orda bir örnekleme verdim yani bu tarz soru ve cevaplarla biryere varamayız... senin bana açıklayabildiğin kadar bende sana açıklarım birbirimiz anlamışızdır umarım..