Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03Haziran 2010, 00:00   Mesaj No:4

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:Şimdi birileri Kürtler bu vatana ne yaptılar sorusunu soruyor?
Mevlüt hocam eğer bu soruyu soranı teşhis etmiş olsaydınız, inanıyorumki olaya biraz daha farklı yaklaşırdınız…Gerçektende bu soruyu soranlar kimdir? Acaba niyeti nedir?

Düşmanlarımız, ülkemizdeki terörü beslemek, onu güçlendirmek için ne mümkünse yapmakta, her türlü çareye başvurmakta, bütün yara ve problemlerimizi kanatarak mesafe almaya çalışmaktadır….Onlar için ülkemizdeki inanç farkları, lehçe farkları, ve bölgeler arasındaki gelir farkları hep birer istismar sahasıdır…

Onlar, dışarıdan organize edilen, bu meselelerden birini ve birkaçını maske edinerek ülkede hadise çıkarmaya çalışırlar..Maksat ne şu mezhebi savunmak, ne şu dili konuşanları korumak, ne adil bir gelir dağılımı temin etmektir…Maksat Türkiyeyi içten vurmak, kalkınma hızını kesmek, zaman ve finans israfına yol açmak, devleti ve milleti huzursuz etmek, iç savaşa zemin hazırlamaktır…Yoksa elin gavuru seni neden düşünsün ki?

Ülkemiz bu tip kışkırtmalarla ne kadar zaman kaybetmiş? Düşmanlarımız ve onlara alet olan kuklalar, ülkede ne korkunç oyunlar oynamış ve bizi birbirimize düşürmüşler…Halada oynanmaktadır..Bir senaryo bitiyor, yerine yenisi konuyor..12 Eylülden önce Kürt sorunu diye bir şey varmıydı?

Biz, birbirimizi ilerici ve gerici, ezen ve ezilen, dindar-laik, alevi- sunni, Kürt-Türk, Doğulu-Batılı, Türbanlı-Türbansız, sağcı-solcu diye itham edip boğuşurken, herhalde düşmanlarımız büyük bir memnuniyetle bıyık altından gülmektedirler…!

Güzel kardeşim;
Meseleye Kürt sorunu diyebilmek için, olayların bir halk hareketi olması gerekir, oysa gelişmeler tersinedir ve Kürt halkına rağmen yürütülmek istenmektedir…

Çoluk çocuk, ihtiyar, kadın demeden yüzlerce vatandaşımızı katleden, gençleri zorla kaçırıp militan yapmaya çalışan çapulcu harekete, halk hareketi adı verilirmi?

Doğu ve Güneydoğu halkının hepside, bu kızıl terör olayından şikayetçidir ve onların şerrinden korunmak, çaresiz kalıncada yerini yurdunu terk edip kaçmaktadır..Bumudur halk hareketi?

Emperyalist güçlerin, Doğu ve Güneydoğu üzerindeki çirkin emellerini örtmek,maskelemek için oluşturdukları suni gündemin adı sizce nedir?
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)
Alıntı ile Cevapla