Konu Başlıkları: cuma namazı nasıl kılınır
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2010, 01:53   Mesaj No:19

Abdulhamit 1

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Abdulhamit 1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11167
Üyelik T.: 09 Aralık 2009
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Mesaj: 329
Konular: 17
Beğenildi:1
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Tek kelimeyle muhteşem ve mükemmel yazmışsınız abdulmelik kardeşim, sağol ve allah razı olsun.

Alıntı:
cumaya gelince,darul harp olsun,darul nedve olsun,darul suffe olsun.biz onu kıldığımızda ne zararı var bize ? Aksine faydası yokmu ?
Cuma sayesinde insanlara 4 ayet ve hadis mealini bile hatırlatsak fenamı ?ayda 16 ayet 16 hadis yılda eder 182 ayet 182 hadis.(unutmayın müslümanların ekserisinin tüm ilim serveti cumadan camiden gelmedir)
varsın cuma kabul olmasın.
Varsın abdestsiz gelsin.
Varsın ayakkabıyla gelsin.
Haftada bir ayet işitir,hadis işitir,camii havasını tenefüs eder,manevi ortama girer.yasaklasak ne kazanırız,yasaklamasak ne kaybederiz yada tersi ne olur.düşünelim istersen ?
Aynı durum kandiller içinde geçerlidir.kandil toplantıları yoktur bidattır hurafedir bilmem nedir diyenlere,sana,islama,topluma zararı ne arkadaşım??? Kandil toplantısı yerine okey,pavyon,sarhoş toplantısı olsa dahamı güzel olur ?

6-hariciler gibi kılıcı keskin olma arkadaşım? Eğri oturanın eğri konuşanın kafasını hemen kesme arkadaşım.şirk küfür tekfir etiketini hemen yapıştırma arkadaşım.nikah kıymam cumaya gitmem şirktir küfürdür saplantılarından kurtul derim.senin bu isteklerini istemeyen namerttir imansızdır .

Ama biz diyoruz ki hastayı kaybediyoruz,kalbi duruyor,acilen hastayı kurtaralım,sen diyorsun ki,bu hastanın bıyığı olmamış,saçları taralı değil,abdesti yok,makyajı bozuk....öncelik hangisi sence ? Tarak menikör pedikörlemi uğraşalım yoksa kalbmi çalıştıralım ?
önceliğe akıl vicdan karar versin.
Bu yazınıza imzamı atarım ki, hepsi isabetli görüşler bunlar
Alıntı ile Cevapla