Yüreğim Darağacında Şimdi 
  Gün olur lal olur dilin;inat eder kelimeler cümle küramazsın,  her şey sanki biraz eğreti duruyordur  işte öyle bir gece bu gece    Ben bende ki seni sevdim  Sen bende ki seni  Sende ki sen değildi,bende ki sen  Sana bende ki seni ve bende ki beni verdim  Paslı kilitleri kırarak  Bende senden başka ben kalmadı  Senin adın gizem   Yüreğim darağacında şimdi  Tutunmaya çalıştığım  boynumdaki ilmekten başkası değil  Hayatın ritmi dindi  Melodi sustu  kopkoyu bir sessizlik... çöktü   Senin adın sabahın ilk ışıklarıyla gelir  Gecenin yenilişiyle güneşe,terk eder beni  Susuzluktan kavrulurken ben çöllere koşuyorum   Ne suya yazabildim adını  Ne beyaz kalemle,beyaz bir kağıda  Ne de her şeyimi anlattığım duvarlara   Tek yer vardı yazılacak  Tek yer  Oraya yazdım adını   Saplanmış bir hançer gibi  Ne yana dönsem  Ne yana gitsem  Biraz daha derine iniyor  Biraz daha canım yanıyor   Ne söylesem sustuklarım olmayacak  Ne söylesem sustuklarına ses olamayacak  Ne söylesen sustukların olmayacak   Susmak konuşmaktan daha çok şey anlatır bazen   Ses/sizliğin verdiği sen/sizlikle...le değil  Sen/sizliğin verdiği ses/sizlik...le  Avazım çıktığı kadar susuyorum   SUSTUM...
alıntı