![]() |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? 1.oğlum:Mustafa Talha(eşim Talha babaannesi mustafa ismini koydu hamdolsun) 2.oğlum:Yusuf Eymen(eşim Yusuf ben,eymen ismini koydum hamdolsun) Eğer nasip olursa tekrar erkek olursa said ismini düşünüyorum. kız olursa ben:sümeyra yada rümeysa eşim: Zeynep ismini düşünüyor inşallah..Zeynep rümeysa olur heralde=))) |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? toplumumuzda çok nadir verilen isim EBUBEKİR |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? rabbim hidayet üzere kılsın. Baktıkça şükür edeceğim evladım İnş. M.YASİR.... |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? HUZEYFE....ikiz olursa da...ZÜLKİF..... |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Agah Eren Agâh olun erenler:-) :-) |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Bir oğlum olursa Muhammed Nevfel koyardım adını. İkinci oğlumun adınıda Ali Hasan. İnşaALLAH nasip olursa... |
Hamza Yusuf Züleyha Ayşenur olursa güzel olur. Ama diretmem en güzel isimleri gelecekteki eşim koyar sssssssAğzı-Açık000 |
Genç Kartal evlilik konuları sarmiş başını. evlendirelim seni forum ablalarin olarak[emoji1] Baksana çocuk isimlerin bile hazır.)) İsimleri babaları tarafından konulmuş üç tane yavrucuğum var.)) Mehmet Emin Mihrinaz Sena Zehra Begüm |
Alıntı:
Sosyal medyanın heryerini gezdim biri de demediki gel yuvanı yapayımAğzı-Açık000 Hepsi baykuş Ağzı-Açık000 Abla ben sana cv mi atayım, isteklerimi bildireyim sen bi bak. Annemin isteklerini sonra söylerim😅 |
Alıntı:
|
SAAT: 06:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.