![]() |
çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? bismillah :) kıs olursa hanne erkek olursa düşüncezz :) |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Kız: Başak Erkek: Musab .................................................. ... |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Ben çocuklarıma isimleri bıraktığım için bi daha bırakma imkanım yok.Ağzı-Açık000 |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Kız olursa ecrin muhatrımın ecrin kısmını koyarım evde muhtar olsun diye Erkek olursa enes yada muhammed faruk |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? fatıma........................ ahmet....................... |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? hamdolsun rabbim ihsan etti ve çocugum oldu :) (yanı olsada ne koysam die bi düşüncem olamaz ) kızım MEDİNE oğllarım YAVUZ SELİM . KERİM |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? MUSTAFA MUHSİN ZEHRA ... MEKKE & MEDİNE :) |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? nisa nur u sakladık içimizde.. emmi kızına hediye oldu. verda yı sakladık ..başka bir akrabanın kızına nasip oldu..hayırlısıyla.. ama yine bir isim saklıyoruz o da nasip.. ezan ile okunacağı vakit..(zehra)elif mina. erkeğide. babası koysun:) |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? oğlum olursa ismi tarık ziyad |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? büyük kızım rumeysa, ikizlerden kız olanı zeynep erkek olanı ensar, Hepsinin adını da ben verdim. şayet bir daha çocuk sahibi olursam, adı kesinlikle şu olur: YETER!! |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? inşallah o günleri görürsem oğlum Hamza, kızım Fatma Zehra olsun inşallah |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Erkek olursa Yusuf Kız olursa Erva(peygamber efendimizin halalarından birinin adıymış) |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? biz cockların isimlerini 30 sene önce verdik İLKNUR HATİCE YUSUF Şimdi sıra torunlarda ebrar ceren |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? MaşAllah abi :) Kız Ecrin olur, ikinci şık Ebrar Erkek:talha, ruhullah |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Kız kesinlikle elif :) Sonra ki seçenekler sümeyye.fatma.leyla. Erkek: Yavuz. |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? kız kıyam,eslem,berre erkek muaz mushab bilal |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? kız fatma erkek hüseyin |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? kız olursa:eslem.erkek olursa:ensar.:) |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? zeynep verda muhammed cihat |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Alıntı:
Ancak sana; müşir el mısri ismini hangi nüfüs verecek? Halid meşal Hadi sadece halid ismi olabilir ama, meşal direkten döner.. Ahmedinejat..Bu ismi yazdırabilirsin...ama Ahmet Nejat şeklinde hizbullah imad muğniye...Bunun hiç şansı yok.! fethi şikaki Fethi olabilir...şikakiye gelince...nüfus müdürlüğüne bu isimden hiç bahsetme derim..çünkü; bütün çabaların boşa gider..! |
RE: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? kız olursa sertap erkek olursa tolga |
Kız: Esila... Erkek: Muhammed |
kız: MeLike, HazaL.. erkek:Kerim , MeLih :) |
bizde olsa devri geçti.darısı olacaklara gençlere :) Abdulmelik Nuray Cihad Mucahid Muhammed Enes Muhammed Abdussamed çay-kahve000 |
|
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? biricik oğlum yusufhamza |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Erkek olsa bekir Turab kız olsa zeynep asel |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? KIZ BEYZANUR , ERKEK ENESc* |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? erkek Etga kız:ahla |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Ravza Musab |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? ;Enes furkan, Harun Yuşa, Elif Sena, Maariye Betül, Mehmet Emin, Ali eren, Hayrunnisa , Yusuf islam, Hafsa ,Muhammet semih, Dilruba, Hamza ..(bunlar yeğenler) Arif muaz da benim bıcırığım. tekrar düşünmem gerekirse; Hanzala veya Reyyan olabilir.. |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Alıntı:
ben bu ismi gerçekten çok beğeniyorum |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? oğlumun ismi abdullah tekrar oğlan olursa muhammed kız olursa ayşe yada fatıma |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? zeyd,musab,zülfikar,vakkas,seyfullah,zübeyr,masum toprak israAğzı-Açık000 |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Muhammed Ebu Bekir Halid İsa Affan Ömer Tarık Ali Selahaddin Yusuf Eyüp Kasım Kızım olursa hayırlısı ise onuda eşime bırakırım inşallah. |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? benim kızlarımın adları şöyle. şevval tuba - rabia- kübra - fatma şimdilerde herkes çoçuğuna acaip isimler koyuyor.farklı olsun diye.ben çocuklarımın isimlerini çok seviyorum. |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? kız; rüveyda erkek; esad (en mutlu erkek) |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? kız,ŞEHİDE AKSA[görüntüdeki] erkek,ŞEHİD SEYFULİSLAM |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? sevban |
SAAT: 05:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.