![]() |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Ravza Musab |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? ;Enes furkan, Harun Yuşa, Elif Sena, Maariye Betül, Mehmet Emin, Ali eren, Hayrunnisa , Yusuf islam, Hafsa ,Muhammet semih, Dilruba, Hamza ..(bunlar yeğenler) Arif muaz da benim bıcırığım. tekrar düşünmem gerekirse; Hanzala veya Reyyan olabilir.. |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Alıntı:
ben bu ismi gerçekten çok beğeniyorum |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? oğlumun ismi abdullah tekrar oğlan olursa muhammed kız olursa ayşe yada fatıma |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? zeyd,musab,zülfikar,vakkas,seyfullah,zübeyr,masum toprak israAğzı-Açık000 |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? Muhammed Ebu Bekir Halid İsa Affan Ömer Tarık Ali Selahaddin Yusuf Eyüp Kasım Kızım olursa hayırlısı ise onuda eşime bırakırım inşallah. |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? benim kızlarımın adları şöyle. şevval tuba - rabia- kübra - fatma şimdilerde herkes çoçuğuna acaip isimler koyuyor.farklı olsun diye.ben çocuklarımın isimlerini çok seviyorum. |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? kız; rüveyda erkek; esad (en mutlu erkek) |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? kız,ŞEHİDE AKSA[görüntüdeki] erkek,ŞEHİD SEYFULİSLAM |
Cevap: çocuğunuz olsa hangi ismi verirsiniz? sevban |
SAAT: 04:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.