![]() |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sabır AŞk'ı AŞK eyleyendir, Aşık da Aslında SABREYLEYEN dir. . . ! |
Cevap: Bence ask... Sen sen ol kelimelere fazla takılma. Aşk diyarında dil zaten hükmünü yitirir. Aşık dilsiz olur |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve elimi açıp aşk dilendim: Nar olmadan nur olunmaz, Nur olunmadan aşka visal bulunmaz... Yak beni Rabbim ! Hz.Mevlana |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birlikte gülüyorsanız mutluluktur, Birlikte ağlıyorsanız dostluktur; Ama birlikte susuyorsanız, bu Aşktır... - Marquez |
Cevap: Bence ask... Aşkın üç cemresi, Önce göze, sonra gönle, en son da ruha düşer... Göze düşerse beğeni, gönle düşerse aşk olur... Ruha düşerse işte o zaman kara sevda olur.. |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] - AŞK Bir bakışLa başLar bir Sözle biter,Sevmek mi.?...Her Zaman YÜREK İster... |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üç nokta aşktır… Her nokta gizli bir Ahtır … Seviyorum deyip haykıramamaktır… Boğazda düğümlenen iki çift sözdür… Dilin lal, gönlün melal olduğu andır… Gözlerden süzülmeyen iki damla gözyaşıdır… Hissedilen fakat bir türlü yazılamayandır… Kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır… Üç nokta; bitmeyendir bitemeyendir… Mevlâna Celâleddin-i Rûmî |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbi kazanmak değil ki marifet ! Orda kalmak. - Hasan Gül |
Cevap: Bence ask... |
Cevap: Bence ask... Kalp dediğin atıyor zaten, marifet ritmi değiştirebilende. Icarus |
SAAT: 23:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.