![]() |
Cevap: Bence ask... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kelebek misalidir AŞK. Anlamayana ömrü günlük, Anlayana bir ömürlük ! N.Hikmet Ran |
Cevap: Bence ask... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah'ı ânmak ne güzel şey; Elhâmdûlillah... Susuzluk anında su gibi... Ümitsizlik anında ümit gibi… Sevgisizlik anında "Aşk"gibi… Elif gibi Sevmek gibi.. |
Cevap: Bence ask... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "ilk” te “son” bulmaktır!.. “Başlangıçta”, “bitmek”tir "AŞK"!.. Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya… Aşk, sahili olmayan koca bir derya!… Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA ! Genç yaşta bana aşık olan, “Habibimdir” der Allahu Teala! |
Cevap: Bence ask... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tekrarı yoktur bazı şeylerin.. Hayat gibi."AŞK"gibi. Ömür gibi. |
Cevap: Bence ask... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Sen 'AŞK'a sessizce ‘DUA' ettin. Bense seni sağır dinledim. Sen ‘AŞK'ı dualarla dilerken ben dilsiz dudaksız “AMİN’' dedim..” Hz.Mevlâna |
Cevap: Bence ask... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!… Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!… - Hz. Mevlana |
Cevap: Bence ask... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşık hiç yalnız kalır mı hafız ? Yâr çıksa kapıdan,'hasreti kalır'... |
Cevap: Bence ask... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevmek, Söylemek değildir.. Sessizce alıp Yüreğine koymaktır…* |
Cevap: Bence ask... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk'ın alfabesinde gözyaşı ilk harftir..! |
Cevap: Bence ask... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ...çünkü "Aşk" ikiden Bir'e seyr-ü sefer etmektir... Nazan bekiroglu |
SAAT: 17:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.