![]() |
.:Medineweb yaş ortalaması:. Arkadaşlar formumuzda yaş ortalaması belirlemek için yaşınızı işaretleyebılırsınız. İsteyen yaşını açık yazabılır kı zaten bazı arkadaslarımın profılınde yazıyor. fakat oyunuzu mutlaka kullanın kolay gelsın. |
RE: .:Medineweb yaş ortalaması:. benim yaşım 50 ama medineweb yaş ortalaması benim tahminim 30...35 arasıdır |
RE: .:Medineweb yaş ortalaması:. maşallah amca:)) amca desem kızmazsınız değil mi? medine web yaş ortalaması bence 25 35 arası... |
RE: .:Medineweb yaş ortalaması:. şimdilik ankette 15_25 arası en fazla katılımcı oldugu belirlenmiş bence çok guzel gençler yogunlukda olunca daha çok sevınıyor insan belli yasdan sonra ztn insanlar dogruyu görebiliyor sevındım baya bu yas ortalamasına :) |
RE: .:Medineweb yaş ortalaması:. abla bizde beyin yaşı 0-6 yaş grubu olanlarda var onlar için bir çözüm önerin var mıçay-kahve000 |
RE: .:Medineweb yaş ortalaması:. Benim 34 |
RE: .:Medineweb yaş ortalaması:. Alıntı:
|
|
eyvallah o zaman amcacım.... |
|
RE: .:Medineweb yaş ortalaması:. ben kendi yaşımdan memnunum |
RE: .:Medineweb yaş ortalaması:. Fatihin istanbul'u fethettiği yaştayım......... Ama Medineweb 20 gösterrtiyor kolay yaşlanmayacağım sanırım Allah ibadet ömrü versin.......... |
RE: .:Medineweb yaş ortalaması:. biz yaşlandık artık.yaş 28 oldugülümseyen000 |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. arkadşlar anket açılalı bi hayli zmn geçmiş yeni katılımlar oldu ailemize yaş ortalaması nedir acaba öğrenebilirmiyiz :) |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. Benim yaş ne 35 nede 45 gerisini siz bilinc* |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. insan yaşından değilde yaşadıklarından korkmaı |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. benim yaş ortalamam uymuyo seçeneklere :) |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. şuanda yaş ortalaması 25-35 |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. 20' inci yaşımın 6 'ıncı yıldönümüçay-kahve000 ((sfhfgshsfhsghgülümseyen000)) |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. :) 19 yaşım ama bence yoğunluk 15-25 arasında ... |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. Alıntı:
|
|
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. 25 35 yas arasına devam:) |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. ArO* Alıntı:
|
25-35 3 farkla önde gülümseyen000 |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. genel olarak 25-35 yaş arası var sanırım |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. Seçeneklerde bazı yaşlar iki kere yazılmasaydı keşke :) 15 yaşında biri 0-15 i mi seçecek 15-25i mi? Benim 25 olmama az kaldı, 15-25i işaretledim, diğer seçenek 26-35 olsa daha belirgin olurmuş herşey ;) |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. 15-25 arası ortalamaya oy vermiştim ama itiraf etmeliyim ki yoğunluk 25-35 yaş aralığında.. 22 sene önceki yaşım , doğarkenki yaşıma eşit ve eğer 18 sene önce doğsaydım şuan 40.yaş günümü kutlayacaktım..gülümseyen000 |
|
22 yaşındayım diyemedi |
|
|
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. Demek ki donem yaslilarin donemi:-) |
|
|
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. yok yaa ben 93 lüyüm daha 25 olmadım ki:) |
15-25 arası olanı seçeceksiniz demekki hemen her yaş sınırı var zaten kaç yaşına geldiniz demiyoruz :)) |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. sectim ki saten:) |
Cevap: .:Medineweb yaş ortalaması:. yenilerde bu ankete katılsa çok güzel olur |
|
SAAT: 19:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.