![]() |
Cevap: Nerelisiniz?? Annem-Babam:ş.urfa birecik Ben Doğma Büyüme :Mersin Ama şuan istanbulda yaşıyorum :/ |
Cevap: Nerelisiniz?? Haa unuttum birecik in fıstık, biber,patlıcan.. vs. Mersin potakal.. naranciye..vs.. MEŞHURDUR BİDE CEZERYESİ :) |
Cevap: Nerelisiniz?? annem diyarbakırlı babam istanbul bende doğma büyüme mersinlıyım :) eşimde mersinli :) mersinin narenciyesi cezeryesi meşhurdur. |
Cevap: Nerelisiniz?? Alıntı:
|
Cevap: Nerelisiniz?? Beş yıl istanbul da kaldım.Herkes istanbuldan kaçmak istiyor ama ben istanbulu istiyorum.Özellikle dini konuda çok iyi.. |
Cevap: Nerelisiniz?? Istanbul bir başkadır fatih eyüp sultanahmet şehzadebaşı beyazıt süleymaniye ne güzel camileri var |
Cevap: Nerelisiniz?? Aslen sivaslı olup doğma büyüme gelişme :) İstanbul fatih |
|
Doğduğundan beri istanbulda yaşaydın istanbul dışında geçirdiğin günler azap gelirdi.yaşanası yerdir bana göre:) |
Cevap: Nerelisiniz?? Rahmetli hocamın bir sözü vardı Fatih İstanbul'un başkenti İstanbul' da dünyanın başkentidir. İstanbul bambaşkadır.İşim gereği Türkiyenin bir çok yerine ve yurtdışına çıktığım andan itibaren geri dönüş zamanını dört gözle bekliyorum.İstanbulun suyunu içtin mi bir daha başka yerde yaşamak çok zordur.. |
SAAT: 16:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.