![]() |
Nerelisiniz Medineweb?? Sevgili Medine Ailesi "" Nereli oldugunuzu Nufüs Kayit Örnegi ile Bildirmeniz Gerekmektedir"" dermisim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Memleketlerinizi merak ediyoruz. Arkadaslar Memleketiniz neresi ve Neleriyle Meshur? |
Cvp: Nerelisiniz?? :) annem karslı. babam ağrılı. doğduğum ve yaşadığım yer ankara.. yaşamak istediğim yer istanbul..:) memleket neyle meşhur tam bilemiyorum ama peynirleri güzeldir..ishak paşa sarayı ağrıdadır.. ağrının dağı,karsınsa tarihi vardır..her iki memelekette misavirperverliği ile meşhurdur bence..sağlam insanlar çıkar:) |
Cvp: Nerelisiniz?? karadenizliyim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra kırşehirliyim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra TÜRKİYE' LİYİM |
Cvp: Nerelisiniz?? zonguldak merkez kömuruyle meşhur bizim ilçe alaplı;fındığıyla |
Cvp: Nerelisiniz?? en son güncelleme ata neslim Rize.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öz neslimiz bir... yaşamak istediğim yer cemali baki eder inşa Allah Mukadder nasibi...... |
Nerelisiniz?? Annem babam Tokatlı, Genel Müdürüm anladınız siz beni [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..... Doğma büyüme Ankaralıyım ve buraya sevdalıyım.[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? İnzar Hocam hemşehri çıktık. Annem artvinli babam karslı. yaşadığım sabit bir yer yok.3yıl ankaradaydım.geçen sene karstaydım şimdi ise ardahandayım. BuralarınKAZI,KIZI ve BUZU çok meşhurdur. |
Cvp: Nerelisiniz?? Artvinliyim :) Yeşil artvin denir :) |
Cvp: Nerelisiniz?? ben sivaslıyım.sivas ın kangalı ve ketesi meşhurdur.he bir de dağları:))) |
Cvp: Nerelisiniz?? artvinun nerasindansiz ??? bizum artvinli eniştelarumuz vardur da...... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Osmaniye'liyim. Osmaniye'de yaşıyorum. bizim buranında yer fıstığı meşhurdur. |
Cvp: Nerelisiniz?? meşhuuuuurr adı üstünde öyleyse zaten bilinir...... ondan ben yazmıorum....... [CENTER][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Artvinin içinde :) Artvin /ardanuç ..Kimmiş bakalım enişteleriniz ? :)) |
Cvp: Nerelisiniz?? biri şavşatlidur biri da artvin merkazli......... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Anladım.Ben ilçede olduğum için tanımam.Ama iyi insanlardır değil mi ?[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Kayseri ile sivas arasında otobanda doğmuşum tam olarak nerele olduğum belli değil kimlikte sivas olarak geçiyor. İstanbul'da yaşıyorum. |
Cvp: Nerelisiniz?? Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ewwet öyle |
Cvp: Nerelisiniz?? sorduğunuz doğduğum yer ise vangölü sahilinde şirin bir ilçe Adilcevazlıyım.cevizi ile meşhurdur.. doyduğum yer ise,1071 anadolu kapısı olan malazgirtliyim.keledoşu ile meşhur:) |
Cvp: Nerelisiniz?? zeyneb neresinden? canım yaa Bak hemşehri çıkıcaz |
Cvp: Nerelisiniz?? Diyarbakır merkez = Karpuzu ile meşhur... |
Cvp: Nerelisiniz?? ecrin kendime bi hemşehri bulmuştum kaçtı galiba. Kız zeyneb nerdesin? Tanıdı beni galiba. |
Akraba çıkmayında[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? [COLOR=#7030a0][SIZE=3][B]zeyneb pas vermedi malesef[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Tamam kızma ablacım...Şakaydı hepsi Foruma hoş geldin... Devamlı aramızda görmek istiyoruz seni |
Cvp: Nerelisiniz?? Bu zeynep bana birini hatırlatıyor ama hadi hayırlısı |
Cvp: Nerelisiniz?? Zeynepcim en sevdiğin yemek neydi bakıyım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Espri yapıyorum yanlış algılama sakın Birine benzettim sanırım neyse hoş geldin |
Cvp: Nerelisiniz?? Zeyneb 103 numaralı üyesin bayağı eskilerden yani neden uğramadın Medineye? Bu arada ben de ardahanlıyım 3 yıl kars'ta yaşadım. sormadın ama... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Ankaralıyım... Eskişehirde oturuyorum.. Eskişehir in lüle taşı meşhurdur... selametle... |
Cvp: Nerelisiniz?? meşhurunuz olsunda Allahın Taşı olsun[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? İstanbulda yaşıyorum ama aslenm giresun daha derine inersek baba tarafı galiba kırım ve annae tarafı konya selçuklularına kadar gidiyomuş (: |
Cvp: Nerelisiniz?? çankırılıyım tuzu meşhurdur |
Cvp: Nerelisiniz?? karabüklüyüm... ama suan almanyada oturuyorum [memleketimi cok özlüyorum).. bizim memleketin demir celik fabrikasi bir de safranbolu ilcesi meshurdur tabiki safranini ve lokumunuda unutmamak gerekir......... |
Cvp: Nerelisiniz?? Samsunluyum istanbulda ikamet etmekteyiz anne ve babamda samsunlu samsunun fındığı tütünü şeker pancarı ve yemekelrden tiriti meşhur herşey oluyor hamdolsun toprak verimli toprağın verimliliğinden samsunluların boyu çok uzundur[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Bende Orduluyum Antalyada yaşıyorum.Ordununda fındığı meşhurdur.Dünyada en çok fındık üretimi Orduda yapılmaktadır. |
Cvp: Nerelisiniz?? Ben de Sivaslıyım. Nur editörün dediği gibi Sivas'ın kangal köpeği meşhurdur Bir de içli köftesi |
Cvp: Nerelisiniz?? Bende sivaslıyım Nur editörle hemşeriymişiz |
Cvp: Nerelisiniz?? Hoş geldin sefa geldin yasemin06 kardeşim.Ben içli köfte malatyanın diye biliyordum demekki sivastada meşhurmuş.Sivası kangal köpekleriyle tanırım ben antalyaya yolun düşerse içli köfte yemeye gel. |
Sadece Yasemini mi çagırıyorsun olmadı şimdi bizde geliriz[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Bir hata etti isem af ola kardeşim kusura bakma sizleri unuturmuyum hiç bütün forum gelebilir.Ben siteye özel davetiye bastıracamda o yüzden yazmadım adlarınızı. |
SAAT: 03:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.