![]()  |  

Cvp: Nerelisiniz??  Osmaniye'liyim.  Osmaniye'de yaşıyorum.  bizim buranında yer fıstığı meşhurdur.   |  

Cvp: Nerelisiniz??  meşhuuuuurr adı üstünde öyleyse zaten bilinir...... ondan ben yazmıorum....... [CENTER][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] |  

Cvp: Nerelisiniz??  Artvinin içinde :)  Artvin /ardanuç ..Kimmiş bakalım enişteleriniz ? :))  |  

Cvp: Nerelisiniz??  biri şavşatlidur  biri da artvin merkazli......... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Cvp: Nerelisiniz??  Anladım.Ben ilçede olduğum için tanımam.Ama iyi insanlardır değil mi ?[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   |  

Cvp: Nerelisiniz??  Kayseri ile sivas arasında otobanda doğmuşum tam olarak nerele olduğum belli değil kimlikte sivas olarak geçiyor. İstanbul'da yaşıyorum.   |  

Cvp: Nerelisiniz??  Alıntı:  
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ewwet öyle  |  

Cvp: Nerelisiniz??  sorduğunuz doğduğum yer ise vangölü sahilinde şirin bir ilçe Adilcevazlıyım.cevizi ile meşhurdur..  doyduğum yer ise,1071 anadolu kapısı olan malazgirtliyim.keledoşu ile meşhur:)  |  

Cvp: Nerelisiniz??  zeyneb neresinden? canım yaa Bak hemşehri çıkıcaz  |  

Cvp: Nerelisiniz??  Diyarbakır merkez = Karpuzu ile meşhur...   |  
| SAAT: 07:45 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.