www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Esma_Nur,Al Tarihi: 16 Mays 2011 (22:32), Konuya Son Cevap : 13 Ocak 2015 (22:23). Konuya 14 Mesaj yazld |
Anketimiz: mslman kadn pantolon giyebilirmi? | |||
evet | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 42,86% |
hayr | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 57,14% |
evde giyebilir darda giyemez | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Katlmc says: 7. Anket kapatlmtr |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 4597 yelik T.:
27 Ekim 2008 | ![]()
pardsenin altna giyorum etek giydiim zaman ayama dolanyor ve dyorum pardsemin dmeleri kapal ama ben pantolonun stnede dizden aa elbieler giyiyorum Rabbim affetsin
__________________ Allahtan baka hi bireyi olmayan ben Allahtan baka hereyi olanlara acrm.......... |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
![]()
pantolon etek giymek caiz deilken biz onu zaten kabul ettik ama anlamadm neden her bir hoca farkl fetvalar veriyor..biri deseki haram eminim kimse giymeyecek ama diyanetin fetvalarnda hocaaa dar olmayan pantolonla namaz klnabilir diyor .imdi su bu pantolonu giyende mi yoksa giy diyende mi gerisini siz dnn...
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 21265 yelik T.:
02 Kasm 2012 | ![]()
giyiyorum tabiki dikkat etmek artylea evde be pardsenin altnda rahat olduu iin sevdiim iin dil haraket kolaylp salyor balkona knca mecburen pantolan giydiim iin zerine pardse giyorum anineden kap alnnca ok dikkatli olmak gerekiyor
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
![]()
Arkadalar kendinizinde syledii gibi Allah affetsin nk hatamzn farkndayz pardesnn altna giydiimiz pantolon ne yazk ki dikkat ekiyor. kkler bakp kapallar giyiyorsa demek ki bir sorun yok deniliyor. pantolon kadn erkekletiriyor. bunu kabul ederim. etee alan insan iin darda, otobste, hastanede vs yerlerde hite sorun olmuyor. biz sadece nefsimizin bize ho gelen tarafn alp bahanemize klf uyduruyoruz. Bana kzacaksnz ama benim dncem byle
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 33478 yelik T.:
09 Kasm 2013 | ![]()
etek giyip ten rengi orap giyen kadnda bana gre aktr en azndan alvar geni kapal oluyor malum dme tehlikesi iin alp salmamas adna
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hreyre'den (r.a.) rivayetle: M'minin durumu yeil ekin gibidir. Rzgar ne taraftan gelse onu eer. Rzgar durduunda dorulur. M'min de byledir. O da bela ve musibetlerle erilir. Kafirin durumu ise am aac gibidir. Allah diledii zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uramaz. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kadnlar Pantolon Giymesin,Kalarn Almasn,niversiteye Gitmesin/ Manet | nuren35 | Gndem/ Manetler | 1 | 24 Eyll 2017 13:10 |
Bayanlar pantolon zerinden dize kadar uzun bir kyafet giyerek namaz klabilir mi? | KuM TaNeSi | Soru Cevap Arivi | 1 | 14Haziran 2015 18:39 |
Kot Pantolon Giymek Caiz Midir? | KuM TaNeSi | Soru Cevap Arivi | 1 | 09 Nisan 2009 01:10 |
Namazda etek giymek art m. Pantolon ile namaz klnabilir mi? | KuM TaNeSi | Soru Cevap Arivi | 0 | 09 Nisan 2009 00:49 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|