![]() |
Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Değerli medineweb üyeleri formumuza üye olurken herkes ismiyle üye olmuyor rumuzlarımız farklı farklı neden bu rumuzu sectiniz neden başka birşey değilde bu?paylaşalım RUMUZUNUZUN ANLAMI NE?? mesela benimki kendi adım başka isim kullanma gereği duymadım :) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Kelime anlamı: Bir şeyin sonucundaki tehlikeyi haber verip sakındırmak, uyarmak, dikkatini çekmektir. Korku verip uyanık kılmak demektir. İnsanları uyarmak sakındırmak adına seçtim. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) KAMER arapçada ay demektir ayrıca kamer adında kuranda birde sure vardır kamer/34- Biz de onların üzerine taş yağdıran bir kasırga gönderdik. Yalnız Lût ailesini (bu azabtan ayrı tuttuk;) onları seher vakti kurtardık; |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Abdulmelik benim 1.sıradaki çocuğumun adı. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Abdulmelik abi 1. dediğinize göre 10 15 çocuğunuz olmalı maşaallah :) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Alıntı:
|
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) leylamı ararken mecnun oldum gülümseyen000 ondan Ağzı-Açık000 |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) berfucemed kar ile buz beni anlatan bir kelime oluğu için |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Siz neden şu an kullanmakda olduğunuz rumuzu seçtiniz:) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) ismim olduğu için bende seçtim |
|
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) verda gul demek.. ama inzar ablam vesile olmustu uye olmama onunla birlikte secmistik rumuzumu:) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) benimki de herkesin bildiği gibi oğlumun ismi ama tek mehmet akifle üyeliğim kabul edilmeyince ben sonuna 2 ekledim 2 koymamın özel bir sebebi yok |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Sevdiğim Biri ender ismini sevdiğini söylemişti bana bende hafızlıgım oldugu için EndeR_HafızıM Yaptım..:) |
|
Sanalda genel olarak bu ismi kullandim:, Ilk sanalda kullandigim isim dj karakule idi:-) |
ben bu rumuzu birkaç yıl önce bir sitede daha kullandım zaten buda 2. sitem oldu zilzal bildiğiniz gibi zilzal süresi ordan esinlendim işte |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Günde birçok saat kalem kağıt defter kitap öğrenciyle beraber olduğum için....çay-kahve000 |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) aklıma ilk geleni yazdım nedense gülümseyen000 |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) ensar ismini çok seviyorum ve ensarın kardeşliğini hep yüreğimde yaşatmak istediğim için EnsAryürekli yaptım kendi ismimin baş harfinide büyük yaptım(: |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) gerçek adımı kullanmayı çook isterdim ama ayşenur ismini rumuz olarak benden sonra almışlar bende mecbur ayşeşan yaptım :) amaa ismimi çok seviyorum yaaa Ayşe Nur ;) |
|
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) mizgin kürtçe toprak demek ,turabda Arapça toprak demek,Yani topraktan gelen müjde Anlamında ve bu vasfi taşıyan bir birey olarak yani insan anlamında olduğundan dolayı hoşuma gitdi.. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) kürtçede mizgin müjde anlamına geliyor ? |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) mihri farsça güneş demekmiş..nazlı güneş ..kızımın ismi..kulağa hoş ve farklı geldiğini söylüyorlar..hakikaten ismiyle müsemma , hanım,ağır başlı ve kibar bir kızım var(:bildiğin güneş...c* |
Bu arada ben kendi ismimi kullandim hic adetim degildir farkli isim kullanmak |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) bi kızım olsaydı adını senaebrar koyardım.Allah'ın seçilmiş iyi kulları anlamına geliyor.ama olsun Elhamdülillah iki tane oğlum var.kızım olmasa da olur bu dünyada her istediğimiz olsaydı kulluğumuzun bilincinde olmazdık. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) sadece Allahın kulu olduğum aklıma geldi başka isim bulamadım |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) babam taktı bunu bana....bende burda kullandım işte.... |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Çok oldu hatırlamıyorum :) |
|
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) makbergülü , zeki saylam'ın kitabının adı (: bende ilk okuduğum roman ve çok sevdiğim bir eser olduğu için bildim bileli her ortamda bu rumuzu kullanırım (: |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) sizn rümuzzunuzun anlamı nedir..neden bunu seçtiniz.. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Kendi ismin olduğu için :):) 9 un da herhangi bir anlamı yok sadece ismimi kabul etmediği için böyle yaptım :) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Bende ilk aklıma geleni yazdım zamanla çok sevdim.. Benim için berraklığı temizligi simgeliyor..:))) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Bnmde ilk aklima allahin kulu gelmisti Isime gerek allahin kuluyuz iste gibi Gunluk hayattada kullaniriz ya bi allahin kulu yokmu diye Sonrasinda mumine sultan ile degistirmistim ;) bu ikisi bnm en cok sevdigim isimler Firdevs Mumine sultan Mumine sultan ismini bana verildi ben almadim |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) rumuzlarda olmak istedigimiz yada olmasını istedigimiz hayatlarin yasantılar oldugu icindir.. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) benim iki oğlumun da 2.isimleri..aslında eski nick de benim 2.ismim vardı ama uzun diye başeditör kısalttırmıştı böylece kaldı=)) |
|
evet000 erkam turabi nasılsın |
SAAT: 05:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.