![]() |
Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Ewet arkadaşlar Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? forumdan merve demir ile tanışdım ve tanıdıgıma çoooook sevindim . :) inş ince sızı su damlası ve dua dilencisi ilede tanışırız .:) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? inşALLAH Dostluk zeminleri atıldığına göre geriside gelir..RABBİM sizleri tanıttı görüşmekde kısmet olur inşALLAH...:) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? evet hemde çok mesela şöyle bi davet kahvaltı masası hazılayıp çünkü kahvaltı masaları sohbetini çok severim esmanur abla talibetün ince sizi dua dilencisi iklimya suhtem (inş bizim ders sohbetimizde sıkılmazlar) sonra eğer bizim aöf iştişare den arkadaşlarala göknur, songül abla ,alpert ,mihrinaz,ravza ,nazlı ,takva hep beraber tanışıp kuşmak isterim alkış000alkış000 ayyyy keşke gerçek olsa |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Ne güzel olurdu yaaa :)) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? ALLAH razı olsun elvin meyra :) sıkılmakmı...insanın sevdikleri ile beraber aynı ortamı paylaşması bana göre yaşanılası bir şey. Bellimi olur toplanırız belki diyorum ve sizi ikram bölümüne davet ediyorum.Hadi buyrun:) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? kişiye göre değişir tabi ama reeldede olsa sanaldada olsa Allah sonunda pişman olacağımız kişilerle karşılaştırmasın |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? bende kesinlikle tanışmak isterdim,bazen toplansak ne güzel olurdudediğim olur.su damlası,esmanur,suhtem,elvin,sevay,aslı,ravzam,tal ibetün,tabiki mehmet akif...fecr hocam,abdülmelik, görüşmek isterlermiydibilmem ama ben hepsiyle ayrı ayrı görüşmek isterdim.aa bide la diyebilmek...uzun zamandır uğramıyor ama kalıcı iz bıraktı |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? reel ne ya ? cahillimi mazur gorun |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
birde kalıcı iz bırakanı söylemişsin bu laf hoşuma gitti gülümseyen000 Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? akp feminist kadın kolları konferansı.:) bizi davet eden yok. ben ali,ferdi,muhsin hoca,mevlüt hönül(malazgirtte gittiğimde telefonu kapalı olduğundan ulaşamadık),fazilet,serpil,kürt mücahide(büşra),klamaz(merve),zaman(kemal),islam(c an),kürtoğlu(mustafa hoca) ile tanışma fırsatı buldum. kürtoğlunun bıyıklarından bir yastık ve yorgan elde edilir rahatlıkla :) kürt mücahidenin yanında psikolojim bozuldu.kız dev gibi 2 metre uzun :) muhsin hoca oğlundan daha genç duruyor,tipi karizması imam ile alakası yok(sakallı,şalvarlı,agallı sanmıştım).şort kot mont güneş gözlüğü sempatik :) sevdiklerine çok aşıksa eşek sıpası der Ağzı-Açık000 arabasına binmeyın binecekseniz son duanızı okuyun.F16 :)) ferdi ve ali zaten okul arkadaşlarım.Allah ikisininde şerinden korusun bu ümmeti :) kemal abi laz kızı(klamaz) aldı hanımlaştı :) (merve nefes alabilirmiyimm? al al ama ama israf etme ve bu günlük son nefesin olsun! :)) ) serpil hoca bir imam ile evli.başörtüsü yüzünden öğretmenliği bırakmış mücahide bir kahraman. |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? bende çok isterim evime davet etmek biraz ayrımcılık olacak ama kusura bakmayın istişare bölümü ögrencilerin gelmesini isterdim.... |
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Müslümanın sanalı reeli farklı olamaz.Müslüman müslümandır,ne ise odur.sanalda farklı reelde farklı profilde olanlar iki yüzlülük denilen kişiliksiz konumlara düşerler.karşısındakine nasıl davranması,konuşması gerekli ise öyle davranmalı,konuşmalı ; sanal reel farkı olmamalı. burdaki üyelerin bir kısmı ile görüştüm.burada tanışıp evlenenler bile oldu.bazen düğünlerinede gittik.görüşemediklerimizle de telefonlar ile ulaşabiliyoruz şükür.dünya küçük... medineweb ailesi kardeşlerimizin bir araya gelmesine gelince ; 1-ankarada irfan hoca veya beyza hoca bizi ağırlayabilir. 2-istanbulda esma nur veya merve demir bizi konuk edebilir. 3-adana da talibetun bize adana kebab ısmarlıyabilir. 4-erzurumda dur_hele(muhammed can) tandır kuzusu ısmarlıyabilir. 5-bayramdan sonra mersin veya ankarada yapılacak düğünde,ferdi bizi ağırlıyabilir. 6-ahlatta suhtem abdurrahman gazide bir piknik düzenleyebilir. 7-ağrıda fazilet hoca bizi yurtta ağırlayabilir. 8-esedaullah bizi menzilde ağırlıyabilir. 9-aslı bizleri davet etmediği düğününü yenileyebilir konyada. 10-malazgirtte size keledoş ısmarlıyabilirim. buyurun seçenekler :) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? 3-adana da talibetun bize adana kebab ısmarlıyabilir. hocam artık çalışmaya da başlayacağım ilk maaşımla sizleri tüm medineweb üyelerini tanısamda tanımasamda ağırlamak isterim 1 dönüm bahçem var buyrun gelin başımın üstünde yeriniz var hep beraber oluruz ne güzel olurhyyyyy |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? gönlü bahçasinden kat kat büyük arkadaşım,bende atlayıp geliyorum,sakaraya adana arası kaç kilometredirki zatenAğzı-Açık000bende sakaryaya beklerim,buralı değilim ama ıslama köftesi ve kabak tatlısı en meşhurları.bizzat istişare bölümü arkadaşlarım sizi beklerim,çok emeğiniz var üzerimde cemaat olarak toplanıp gelin |
rabbim misafirperverliğinin ecrini kat kat versinamn* |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? .))) seref duyarız efendim ne demek, bu işin acemiligini attık elhamdulillah. Bu arada birde dügünümüz varmıs, hic olmazsa sebep olur bir araya geliriz. Kendisi ortalıkta yok ama ev sahibi olarak ben hepinizi davet ediyorum. Buyrun hem tanısalım hem muhabbet edelim hem de evleneceklere destek olalım.. |
|
İnş. Muhsin Hoca Bu arada Ferdi mi evleniyor yoksa başka birisi mi?düşünceli000 |
gülümseyen000 geç olmuş sayılmaz konyada ki dügünüm pazar günü buyuruunnn beklerim hepinizii tokata çagıramazdım abim çehiz görmeye gelemezdiniz degilmigülümseyen000 |
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? memnuniyetlee.. çok isterim muhsin abi.. siz sölemeden daha ben düşünmüştüm:) mesafede çokk yakın old. için kolay olur .. çok isterim inşallah.. yalnız keledoşun lafını duyunca agzım sulandıı!.. sizden önce ben gelebilirim .)))) |
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Ooo sevindim, Ferdi'yle tanışmak da nasip olur inş. ( Bu arada Ferdi'nin kaçıncı evliliği olacak bu?:) ) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? geldiği zaman kendisine sor olurmu gülümseyen000 |
|
|
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? yağmurla, nurla , esmanur ablayla görüştüm. En çokta esmanur ablayla :) çok seviyodum zaten, eşarbını bile takıym hala :) c* abdülmelik hocam gelin gelin başımız üstüne, ferdide her sene bayramdan sonra evleniyor korkarım esra erola çıksın. durhergele gevezeliğinden bişey kaybetmemişsin. hem ben senin adını alican biliyodum muhammed can nerden çıktı seni hastanede karıştırdıklarını tahmin ediyodum zatende adını karıştırmaları enteresan bi karar ver yanim afrn* |
"bal arısı,eşek arısı" ikisininde iğnesi var.bal arısının işi gücü vardır, kendisine dokunulmadıkça sokmaz,eşek arısı ise işsiz güçsüz iğnesi uzun (prd dili uzun olacaktı)önüne geleni sokar. eşek arısı merve sultan,adımı bilmiyorsanız karıştırıyorsanız ben ne yapayim. Kimlikteki adım ; Muhammed Ali Can afrn* |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? bana eşek arısı demek intikamım acı olacak 25.gif bence kimlikte hasan hüseyini unutmuşlar. :) |
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? tabi ki isterim özellikle ;Esma Nur c* Göknur c*Mihrinazc*Makbergülünü c*suhtemi,falan görmeyi tanışmayı çook isterim :):) |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? bende herkesi çok merak ediyorum özellikle soru -cevaptaki arkadaşlarımı (: geçenlerde aklımdan geçmedi değil yani (: aslında havalar ısınsında bir tanışma pikniği yapsak şöyle en uygun islamii olanından .olmaz mıydı ?? hazır yeri geldi düşüncemi paylaşayım dedim .....iyi ki burdayım,iyi ki sizlerle sanaldan da olsa tanıştım.selametle... |
ali ağaoğlunu arayalım bize bi uçak tahsis etsin bir günlüğüne ancak öyle piknik yapabiliriz Ağzı-Açık000 ahh şu mesafeler olmasaa... |
|
olur tabi arkadaşım,anasayfaya örtüleri sereriz,medineweb mutfağına bağlanırız,ikram bölümünden servis yaparız.sfhfgshsfhsgh..hepimiz katılırız tabiki..hem mutfaktada yok yok yani... yalnız aklıma geldi mangal,ızgara tarifleri yok...piknik dedinmi onlar akla geliyor... bi hafta sonu kararlaştıralım hep beraber pikniğe gidelimc*c*c* |
|
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? çoook gzel olurmuş ama mesafeler işte benim dügüne gelin ben evlenirken ayrıca piknikte yaptırem ben size :) |
SAAT: 08:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.