![]() |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz Ben herkesin toptan gelmesini isterdim (Aktif olanların Ağzı-Açık000)ama bir şartım var.Oda ev yapımı bir tepsi baklava ileAğzı-Açık000 |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz mehmet akif :) gerçek adını bılmıyorum ama ggelmesını ısterdım haa bıde hacısyk abıı :) |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz Kim gelirse gelsin buyursun:-) |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz yeni üyelerdende yorum alalım bakalım :) |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz Esma aplamın,Sudamlası aplamın,gelmesini çok isterdim:) |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz ASLI ......yaa tabiki....keşke gelse |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz forumda ki herkes gelsin mangal yakim sise teras da hava da soguk ama idare edin işte:) |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz Yaşuha teyzemizle barışmamızın şenliğine hayır denilmez. Mangalda ne eti olacak onu belirtinde,haramilerin kestiği ile iman bloke olmasın :) |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz Alıntı:
|
SAAT: 13:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.