![]() |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz Yönetim gelsin :) hepinizi çağırmak isterimde yer yok kusura bakmayın Ağzı-Açık000 |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz Su damlasinın gelmesini isterim :)@ |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz selamünaleyküm.ben aranıza yeni katıldım.bu sayfayı kendim keşfettim.bana bu sayfa hakkında bilgi verebilir misiniz.şimdiden allah razı olsun sizden. |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz hoşgeldiniz kardeşim burada yorumlarını en çok beğendiğiniz ve kardeş görmek istediğiniz kişilerin ismini yazıyorsunuz arkadaş olarak evinize davet etmek için |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz Alıntı:
aleykum selam hoş geldiniz :):) bu sayfa tebessüm ve mizah amaçlı bir forum oyunu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu linlten tanışma mesajınızı atabilirsiniz :):) fiemanillah |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz selamün aleyküm bende diyarbakırdan aranıza yeni katıldım.benide aranıza alır mısınız. |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz aleykum selam tabii ki hoş geldiniz amed kızı. |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz serpil hocam gelsin |
Kapım çaldı..bir baktım mehmet Akif. .(Yozgat) Kapım çaldı bir baktım; EymenTalha, Azranur (Trabzon) Kapım çaldı bir baktım; erol 71(istanbul) Kapım çaldı bir baktım; su damlası (Sivas) Sonra ben kapı çaldım; Esma Nur,makbergülü açtı.(istanbul) Samsun ilahiyatta Bedia hocam ve Ravzamla tanıştık, yurt arkadaşlığı yaptık... Walla fazlası var.)) Foruma getiremesemde ))Telefonla irtibatı hiç kesmedigim medineweb kardesliginin getirisi, dogu-batı uzantılı dostluklarimiz oldu.. Medineweb hakla ilişkiler müdiresi gibin olmuşum ya.)))E daha o gelse bu gelse dememe gerek varmi[emoji4] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Konuyu açdığımız günden bu yana bütün mesajları okudum, kimler geldi kimler geçdi:( daim olan muhabbetler olsun 🌹 kalbimde yer varsa kapımdada yer vardır :) |
SAAT: 13:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.