![]() |
Cevap: Öfkelenince ne yaparsınız... Alıntı:
Aynen öyle ablm.. |
Alıntı:
|
Kontrollü bir şiddeti olmalı. Evdekilere öfkelendiysem kontrolü onlar sağlasın diyorum.) Giriyorum mutfağa, bulaşık, tabak, tencere, kaşık, dolap, kapak, makine ne varsa çarpa çarpa konuşuyorum, hırsımı alıyorumgülümseyen000 Sonra kapıdan çıkıyorum pamuk.))) Kendi gürültümle, eşyaların gürültüsü birbirine karışıyor ne dedim, ne saydirdim, kime daha çok saydım hiç anlaşılmıyor. En son elbezini tezgah üzerine itinayla sererken suç bende, tabi suç bende diyerek özelleştirimi yapmaktan da geri kalmıyorum😄 Müthiş bir rahatlama.))) |
Aplm sosyal medyada vidolar var benim babam, kimin annesi aynı, kardeşi gibi. Annelerin tepkileri, babaların tepkileri hepimizdemi aynı olur diye kahkahayı basıyrz.simdi senin öfkeyi okuyunca valla çok tanıdık geldi gülümseyen000 Mutfak yerinden oynuyor, ama ne hikmetse kırılan, patlayan hiçbişey olmuyrgülümseyen000 korkudan kapıyı çekip çıkıyzgülümseyen000 şey bile aynı.suc bende hata bende sen ne diye yaparsınki yok yokyok bundan sonra çok ararsınızgülümseyen000 |
SAAT: 07:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.