![]() |
Öfkelenince ne yaparsınız... herkes farklı tepki verir siz ne yaparsınız öfkelenince? |
Cevap: Öfkelenince ne yaparsınız... ağlayan000 böyle yaparım :) |
Cevap: Öfkelenince ne yaparsınız... Alıntı:
|
Cevap: Öfkelenince ne yaparsınız... hımm gücüm yetse ağlatırım o zaman :) yetmese gene ağlarım abla çay-kahve000 |
Cevap: Öfkelenince ne yaparsınız... Bana göre en güzeli bulunduğun yerden çekip gitmek. geri gelince daha mantıklı hareket edersin. |
Cevap: Öfkelenince ne yaparsınız... öfkelenince genelde abdest al geçer ama öfke anında aklıma gelmiyomahcup000 genelde öteki odaya gidip yastıklara bi iki tekme bide sag yumruk atınca geçiyo sakinlemiş vaziyette dönüyorum gülümseyen000gülümseyen000 |
|
|
Cevap: Öfkelenince ne yaparsınız... ömrümde 2 defa ortalığı geçirdim baktım zararı daha büyük şahsa bağlı suçlu oğlumsa ceza veririm biraz bağırırım ama nadiren suçlu eşim veya başkasıysa başka odaya gider abdest alır namaz kılar rabbime sığınırım öfkeli ve üzüntülüyken teslimiyet daha iyi çünkü sinirlenince kimse beni anlamıyor rabbimden başka duygusu gelişiyor |
Cevap: Öfkelenince ne yaparsınız... Şu an öfkeliyim netten Kuranı Kerim dinliyorum ve düşünüyorum ..Uslüplu muhataplarımla konuştum onlarda derin düşüncelerde ve atağa geçmiş çırpınıyorlar ama gitti giden ..Hayatta boşvermeden ciddi meselelerde ciddi düşünülmeli ve görevleri yerinde ve dakkasında hatta saniyesinde yapmak lazım son pişmanlık fayda etmiyor..Öfkeyi yada başka şeyleri kontrollü yaşamak lazım kontrolü öfkeye teslim edersen seni bataklığa çeker çırpınsanda kurtuluş yoktur.. |
SAAT: 15:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.