www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 24 Ocak 2012 (19:45), Konuya Son Cevap : 05Haziran 2025 (14:54). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
Anketimiz: Öfkelenince ne yaparsınız... | |||
Abdest alırım | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 33,33% |
Bulunduğum yeri terkederim | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 33,33% |
Ortalığı kırar geçiririm | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Odaya kapanırım | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
susarım | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 33,33% |
Katılımcı sayısı: 3. Anket kapatılmıştır |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 | |
Durumu: ![]() Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | ![]() Alıntı:
![]() Aynen öyle ablm..
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 | |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Kontrollü bir şiddeti olmalı. Evdekilere öfkelendiysem kontrolü onlar sağlasın diyorum.) Giriyorum mutfağa, bulaşık, tabak, tencere, kaşık, dolap, kapak, makine ne varsa çarpa çarpa konuşuyorum, hırsımı alıyorum ![]() Kendi gürültümle, eşyaların gürültüsü birbirine karışıyor ne dedim, ne saydirdim, kime daha çok saydım hiç anlaşılmıyor. En son elbezini tezgah üzerine itinayla sererken suç bende, tabi suç bende diyerek özelleştirimi yapmaktan da geri kalmıyorum😄 Müthiş bir rahatlama.))) |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Aplm sosyal medyada vidolar var benim babam, kimin annesi aynı, kardeşi gibi. Annelerin tepkileri, babaların tepkileri hepimizdemi aynı olur diye kahkahayı basıyrz.simdi senin öfkeyi okuyunca valla çok tanıdık geldi ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız? | KuM TaNeSi | Anket'ler-Röportaj'lar | 14 | 06 Ekim 2022 15:02 |
Bilgisayarınızı Açtığınızda İlk Ne Yaparsınız? | MERVE DEMİR | Anket'ler-Röportaj'lar | 15 | 22 Ağustos 2021 21:28 |
sizce medineweb... ne yaparsınız...? | KEVİR | Anket'ler-Röportaj'lar | 11 | 20 Eylül 2020 23:00 |
Bilgisayarınız Böyle Açılsa ne yaparsınız...:) | enderhafızım | Resim/Karikatür | 3 | 05 Aralık 2012 00:37 |
karşınıza yılançıksa ne yaparsınız ? | aslıı | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 0 | 02 Temmuz 2012 00:04 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|