![]() |
ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? asla paylaşamam dedikleriniz nelerdir diye bir soru sorsam ne cevap verirsiniz?düşünceli000 |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? eşim...... |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? aslında bende paylaşma konusunda zorluk var ilk önce eşim.... annesiyle ve kardeşlerinden bile kıskanırım allaha şükür rabbim bencilliğime göre aile vermiş onlar için problem yok ben kıyafetlerimi evdeki hiçbir eşyamı paylaşamam evlat sahib olunca birde işin manevi yönleri eklenince paylaşmayı zorunluluk olarak görüyorum mesela oğlum anne kalemini alabilirmiyim diye izin ister bilir huyumu mesela sırf bu yüzden mp3 evde 3 tane var...çünkü bana ait birşeyi kimse kullanamaz asla cep telefonu ve bilgisayarımı paylaşamam mesela silgi kaosu yaşadık evde hafta sonu eşim alse girdi oğlum deneme sınavına girdi ...ben silgimi bile vermedim zaten verirsem ödünç olarak neyse ösym zaten veriyor sorun çözüldü oğluma da onu kaybetmeden önce düşünecektin dedim ...biraz kızdım ...neyse sınav sonrası silgimi getirdide rahatladım rabbim şükürler olsun zekat kavramını benim gibi benciller için vermiş imanda olmasa herhalde çekilmez olurdum....aklıma ne zaman vermek gelirse kızım senin yahudilerden ne farkın var diyorum... bu arada vermeme konusu özel eşyalarımla sınırlı... |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? melike arkadaşım olur onu kimseyle paylaşamam |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Eşimi uzgn |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Asla asla demiyorum...hayat bu... |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? esma nur hangi konuda asla demiyorsun :) |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Alıntı:
|
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? anamı babamı daha doğarken paylaşmışım. Eşimi tabiki kimseyle paylaşmak istemem. hyt nasıl süprizler hazırladı onuda bilemem...çocuklarıma gelince onlarda evlenip yuvalarını kuracaklar inşş . Arkadş veya dosta gelince onlara sadece benım arkadaşım veya dostum olucaksınız demek gibi bir lüksüm yok. Dememde ztn... Arkadşlar kısa ve net ben asla demekden korkarım |
|
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Gözlüğüm :) paylaşsamda paylaştığım pişman olur :) |
|
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? hmm ben öyle sevdiğim kişiler hakkında düşünmemiştim. paylaşmak derken herkesin yeri farrklı oluyor.insan eşinin sevgisini bile çocuğu oldumu onla paylaşır yada bir arkadaşını çok seversin ama bişekilde araya mesafe girdimi başkaları olur hayatında ama yinede içinde bir özlem olabilir keşke eskisi gibi olsak diye.. bence hayat bu hiç birşeyin kendisiyle ebediyete kadar olamayacağını anlatır insana... |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? medine kokan bi seccadem var kimseye üzerinde namaz kıldırmıyorum :) |
|
|
|
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? hep vermeye alışıp hiç almadıgımız icin herseyi paylasabilirim .)) bu arada huzeyfe cok cimrisin .)) kabe kokan herseyimi sevdigim sevmedigim insanlara pay ettim. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
pay etmek ayrı bende paylaştım getirdiklerimi..bu kendime özel gülümseyen000 |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? hımmm eş gerçekten paylaşılmaz ama buna maruz kalanlar ne yapsın en önemlisi koca iki hanımına da eşit davranabilir mi ? ya da iki kuma birbirlerini çekiştirmeden durabilirler mi? hal böyleyken çocuklar birbirbirleriyle kardeş gibi geçinebilirler mi? yazık o adama .... bence 2. bir eşi aklından bile geçirmesingülümseyen000 |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? biraz garipseyebilirsiniz ama ben yeni doğan bir çocuğun etrafa saçtığı gülüşleri kimseyle paylaşamam... |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? siz neyi asla paylaşamazsınız |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? biraz fazla paylaşmcym sanırm,hep bunun içn annem kızar... o yüzden paylaşamadğm ne bir kişi nde eşya olmadı hayatmda :) |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? maalesef sevdiklerimi paylaşmak zorunda kaldım ama dondurmamı asla paylaşmam |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? ailem... |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Tabii ki sevdigimi paylasamam yada paylasmak istemem diyelim. uzgnBunun disinda kitaplarim,cikolatam,telefonum vs.... farkettimde biraz cimriyim galibadüşünceli000 |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Dertlerimi paylasmam kimseyi üzmemek sıkmamak adına:))) |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? sevgiliye duyulan özlemi içimde yaşarım paylaşmam |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Asla günahlarımı paylaşmam. Dedikodumu yapanlara, kırıldıklarıma, bende hakkı kalanlara hep hakkımı helal ettim. Kimseye günahımı vermem. O yüzden helallik almaya kimse yanıma gelmesin, şimdiden bilsin ki ben helal ettim. Allah şahidim olsun. |
|
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Sen bu akilla fazla yasamazssin demedi deme )))))) |
|
|
Re: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Bugun ffarkettimde mutfagimi paylasamiyorum bugun mutfagim isgal edildi ben belli etmedim fakat :):) cokkkkk bozuldum itilaf devletleri gelip kek yaptilar yaptiklar onu ver sunu ver bi ortalik berbat mutfak benim girmeyin arkadasim?;);) |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? acaip bir paylaşımcı ruh vardır bendede..ama paylaşamadığım bir şeyim olduğunu farkettim..derdimi,sıkıntılarımı paylaşmayı beceremiyorum ..çok denedim,bende anlatayım istedim yok olmuyor..anlatmaya kalktığımda dert dert olmaktan çıkıp,benim bile güldüğüm bir hal alıyor..gülümseyen000 |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Ben de sevdiklerimi paylaşamıyorum her ne kadar paylaşmak istesem de yapamıyorum ne olacak bu halim gidişatım hiç iyi değil gibi:( |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? İnşallah bende bu kötü huyumdan vazgeçebilirim biran önce ve paylaşmanın mutluluğunu tadarım :):) |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Bende derslerimdeki kötü notlarımı hiç paylaşamazdım. Sorduklarında idare eder fena değil derdim. gülümseyen000 Fakat o hırslamı nedir, bir daha ki dönemde en yüksek o dersden alırdım. Herhalde kendimi yalancı çıkarmamak için..m20 |
SAAT: 18:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.