![]() |
Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz? Alıntı:
gülümseyen000gülümseyen000 teşekkürler fikirlerinizi paylaştığınız için.. başka yorum yok oy da yok :) |
Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz? incesızı aslıı esmanur huzeyfe suhtem birinci sınıf en aktif olanlar (bu ara ince sızı ortalarda yok ama olsun) abdulmelik su damlası dua dilencisi biraz aktif ikinci kısım remle talibetün emekli saygı ve sevgi ile.... |
Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz? Allah razı olsun...(: |
Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz? memnunum yanlız şahıs olarak istişaredn başka yere giremiyorum neden anlaymadım bende sorun var galiba yada yoğunluktanmı |
|
paylasım noktasındaki eksikligimizin farkındayız. bu konuda cok haklısınız. dünya ve ahiret işlerinin yogunlugu sebebiyle forumda bir durgunluk yasıyoruz .) acıgımızı kapatmaya gayret edecegiz. saygılar... benimde yönetimden ricam bizlere bir yemek daveti verselerde tanısma imkanı bulsak .) |
|
umre diye deliriyorum ben ama nasıl gidecegiz .) arap usakları ülkelerine 45 yaş altındaki hanımları damsız almıyorlar .) her hanım kendine helal olan bir erkekle gidebiliyor. gayri resmi yollarla bu sorun aşılıyor sanırım .) biz niyet edelim Alah yolları acacaktır. |
Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz? [] Alıntı:
|
|
SAAT: 04:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.