![]() |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Alıntı:
Değilmi Ya gülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Ne kadar gayret ederseniz edin kadınlar arasında adalete güç yetiremezsiniz. Binaenaleyh, birine büsbütün meyledip diğerini askıya alınmış gibi bırakmayınız. Eğer nefsinizi ıslah eder, Allah'tan korkup haksızlıktan sakınırsanız; hiç şüphesiz ki, Allah çok bağışlayıcı ve esirgeyicidir." (Nisa, 4/129) oturun oturduğunuz yere diyorum çünkü adaletli olmazsınız,daha 1. idare edemeden 2. yi istemeyin..:) ben kendime güveniyorum 2sine de adaletli davranırım diyorsan evet000 (bu zamanda çok zooorrr) alsın o zaman |
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Evli olanlar cevap versin:) ama ben evli olsam eşimde ikinci kes evlenmek istese ona bi Karate yapar,dünyasını tersine çevirirdim:) |
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? İkinci kes ters çevirirdim ben de:) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Tercihini yapmak isterse yolun açık olsun derim kimse zorla tutulmaz..yaşuha yumruğuna yazık enerjini muhafaza et :) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? aPLA hakedene haketti gibi davrancaksın.aç göslü onlar işte nolcak.bide demesler mi Resulullahın sünnetini uyguluyorus.hadiii ordan sendeeee.Resulullahın evlenme amacı çok farklıydı sen kimmmm Resulullahın sünnetini uygulamak kim:) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Niyeti almışsa herşeyi mübah sayar gülüm öyle kişiler ne demişler minareyi çalan kılıfını hazırlar... |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Allah ıslah etsin o geri kafalıları:) |
Alıntı:
tabiki hele bi düşünsün derim Huzeyfe sen de 7 siktan sadece bi tanesine kabul ederim i ekledigine göre hanimlarin tepkisini biliyosungülümseyen000 Bu hassas konu üzerinde cok konusmamam gerektiğini dusunerek saygiyla selamlarim efendimsopa000gülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? "Kızının üzüldüğünü gören Allah Resulü (sallallahu aleyhi ve sellem), damadı Hz. Ali (ra)'in bu arzusundan vazgeçmesini istemiş, eğer vazgeçmezse ancak Fatıma (ra)'yı boşadıktan sonra evlenebileceğini bildirmiştir. Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) kızının bu konuda üzülmesini istemediğinden dolayı, böyle bir evliliğe karşı çıkmıştır." ona bunu hatırlatırdım :):) |
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? esmanur abla ile hacıysk hiçbiri seçeneğini seçmişler acaba onlar ne yapardılar merak ettim :))) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? rasulullah'ın idare ettiği gibi idare edebilecek babayiğit varsa buyursunlar efendim....ayrıca bir hoca (ki erkek ve iki eşli idi) demişti ki bir sohbetinde; bir adama beddua edecekseniz, bu devirde 2 eşli olması ona beddua olarak yeter :) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? ArO* |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? ben henüz evli degilim ama bunu düşünecek olan adamın yapacaklarıma katlanacak kadar gücü olmalı fazla söze hacet yok. |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? sebep? alllahü tealanın, 1 eşten 4 eşe kadar olan evliliklerde; aralarında ayrım yapılması ve hepsine eşit davranılması şartı var bu devirde bunu yapacak olan, allah korkusu olan birisi ise; bir değil beş değil 100 kere düşünmesi gerek allah korkusu da yoksa herşey beklenir zaten mesele; sevgilinin elini tutmak değil, tuttuğun eli bir ömür bırakmamaktır!!! |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? bu asırda ikinciyi almak isteyen erkeğin duası : ALLAHIM BELAMI VER LÜTFENN !! amn*amn*amn* :) |
|
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Bir daha mı? Allah korusun, Allah göstermesin... Töbeeeee.... :) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Bosarim ceketine kadar da alirim |
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Mumin erkeğin göz menzili; YÂR ile YER arasindadir! |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? 1.4.6.sklar arsinda karrarsiz kaaldim25.gifsopa000gülümseyen000simdiĺik no pprobĺem |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? bi taneyi idare edemiyor ikinciyi nasıl idare etsin.. ...şıkkınada bayıldım yanigülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? demekki çocuklarım için ,mecburen kabul ederim ..gibi düşünceleri baya aşmışız..nerede o eski sadakatli eşlr..aaah aaahh:) diyen birisi çıkarmı acaba:):) |
|
Alıntı:
ne bileyim belki çocuklarım için katlanırım diyen birini bulurum belkim diye düşündüydüm...oldu galiba:):)gülümseyen000 hassas bir konu haliyle...tabiki temkinli olunmalı...hayat neler getirir götürür bilemeyiz..işte..felan..filan.. tövbeler olsun geri adım atmam...gülümseyen000 gülümseyen000c* yok yok hala fikrim sabit..araya hiç parazit girmemiş..görüntü net..sfhfgshsfhsgh |
|
Böyle baba yiğit varmı? Varsa bi el versin elini öpelim alkış000Ağzı-Açık000 |
SAAT: 04:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.