![]() |
eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? selamun aleyküm değerli medineweb üyeleri evli bayanlar öncelikli olmak üzere herkes oy kullanabilir :) ayrıca fikirlerinizide yazarsanız ikinci eş hakkında en azından bilgi alışverişinde bulunmuş oluruz sfhfgshsfhsgh bakalım kimler ne düşünüyormuş :):) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Ben evli değilim ama hiçbir bayanın gönül rızası ile böyle bir duruma evet diyeceğini sanmam.Ancak Allah izni vermiş bize ne düşer şıkkı yok.. |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Alıntı:
istemesem bile mecburen katlanırım şıkkı aynı amaçlı zaten o şıkkı işaretleyip açıklaması Allah yazmış ben bişey diyemem gibi açıklanabilir mesela |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Ben bilmem beyim bilir gülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Huzeyfe büyük konuşmaktan korkuyorum başıma gelirse sebep sensin :) Bırak icraatı helebi düşünsün gösteririm gününü sopa000 kızgın000 25.gif Katliyam yapan bi smyl lasım :) Bekara karı boşamanın kolaylığı atasözünün canlı örneğiyim gülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? hele bi düşünsün gösteririm gününü :) 25.gif sopa000 ...........vb. (: |
|
|
Ağzı-Açık000 espiri harikaydı. huzeyfe bi şık eksik.üzerine kezzap asit vb döküp küllerini denize savurmak yokmuydu :) |
Esma-nur nasılolsa 62ye gelmişsin bırakda alsın seninkiAğzı-Açık000 |
|
|
çok politik bir cevap olmuş gülümseyen000 Alıntı:
aman incesızı beni böyle bi sorumluluğa sürükleme :) mümkünse evlenince haber ver eşini takibe alayım da bi tersliğini sezersem olaya hakim olayım gülümseyen000 sebep olmaktansa dedektif olmayı tercih ederim sfhfgshsfhsgh Alıntı:
Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000 katliama gerek yok abla :):) aslında şıklarda kader Allah yazdıysa ben bişey diyemem gibisinden bi şık bırakmam gerekirdi ama unuttum :) böyle düşünen olursa hiçbiri şıkkını oylayıp açıklamasını yapsın lütfen... aslında amacım hem esprili bi şekilde oylama olsun hemde ikinci evlilik yada 3 4 :) bunlarla ilgili ilmi bir münazara idi hiçbi erkek üyemiz katılmamış :)) sizler ne düşünüyorsunuz evliyken başka bi evlilik yaparmısınız? yada böyle bir evlilik hakkındaki fikriniz nedir? |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? herşey Allahın takdiri ilahiyesi .o neyi nasıl dilerse öyle olur... |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? erkekler bu başlığa giremez çünki soru bize ters :) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? bir taneyi idare edemiyor ikinciyi nasıl idare etsin :) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? bende bekarım daha ama bi 2. düşünsünn gösteririm ona 2. eşii :) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? m20 Alıntı:
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Benim düşüncem evlilik bir sefer bir kişiyle ömür boyu sürmesi isteğiyle olur, lakin zorunluluk halinde bayanında ikinciye karşı çıkması çokta mantığa yatkın değildir.İkinci eşin yolu özel şartlar dahilinde açık olmalı ,hatta kanunda kabul dahi edilmeli .Bazı durumlarda ayrılmak ikinci eşi kabul etmekten daha kötü sonuçlar meydana getirebilir. |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? eee şimdi uzmanımız gerekli açıklamayı yapmış, teşekkürle rsevgili tuğra,hayırlısı neyse o olsun, tabikiside şartlar önemli...eee efendime söylim işte zorunluluk falan kem küm hık mık.....daha fazla dayanamicam hele bi düşünsün ozaman görür hanyayı konyayı, asla kabul etmem,bak şimdi hiç yoktan adamın ömrünü yicemgülümseyen000 |
Alıntı:
alemsin ablaAğzı-Açık000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? bu konuda gençken daha kati idi duruşum efendim incesızı gibi düşünürdüm değil evlenmek nedemek canım bakması bile katliam bir bayanın kolay kolay kabul edesi bir şey değildir bu dünya gözü ile görmek değil öldükten sonra bile ağır gelir (bak sakın evlenmeyesin ona göre diye tenbihler) zira eşini cennette hurilerle bile paylaşmak istemez şimdilerde yaş ilerlemiş kemale doğru gidiyor biraz daha esnek fikirler taşıyor insan zaten aklına böylesi bir fikir düşmüşse gerisi çok da mühim değildir heralde çünki insan kabul etmiştir refikai hayattır o dünya ve ahirette paylaşamaz kimseyle sığdıramaz kimseyi onun kalbine |
aklına düşmüşse gerisinin önemi yok uzgn kimseye-söyleme000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? anket neticelerine baktımda helebi düşünsün gösteririm gününü çoğunlukda :) oy kullanmayan yada yorum yapmayan varmı:) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Başıma gelirse size haber veririm:) tepkimin ne olduğunu.. Huzeyfe hocam sizin tepkiniz? |
daha birinci evliliği yapmaya cesaretim yok ikinciyi hiç yapmam gülümseyen000 |
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? bu başlığı ne zaman görsem sinirleniyorum gülümseyen000 daha evlenmedim ama ola ki evlenirsem hele bi düşünsün 25.gif |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? ben evliyim.bende kesinlikle kabul edemezdim herhalde tabi büyük konuşmamak lazım yine de..:) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? allah korusun inşallah öyle bişey hiçbirimizin başına gelmez |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? cevap vermesi bile güç bir soru.mevlam başa vermesin elbette lakin ben tedbiri vazifelerimi yaparak alırım mahcup000 takdir eden mevlamdır ....amenna ve sadekkna derim..kimseye-söyleme000 burada sınırları koyan mevlam eşit tutma şartınıda koymuştur...bu hususta benim tesellim ...her hususta eşit davranabiliyorsa buyursun derim sopa000 gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? ben çeker giderim arkadaş , artık evde harem mi kurar ne yaparsa yapsın... |
nereye fatoş :) öyle şey olursa haber ver Medineweb olarak ayaklanırız.sen niye gidiyorsun O gitsin (: |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Bu erkeklerin ikinci eş alma hevesi nedir anlamadım gitti. Bir tanesinin çenesinden yoruluyorlar fazla kıyafet almamızdan şikayet ediyorlar daha bize bakamıyorlar birde ikinci eş!!! Bir erkeğin fazla eşle evlenmesi için bir çok şarta uyması gerekir evet Allah izin vermiş ama ayetin devamında ....ama hiç biriniz bunu beceremezsiniz gibi bir ifade var şimdi soruyorum siz erkeklere; ilk eşinize gösterdiğiniz ilgiyi aldığınız takıların, kıyafetlerin söylediğiniz güzel sözlerin aşkın, sevginin ve daha nicelerini diğer eşlerinizede aynı derecede gösterebilecek misiniz? eğer cevabınız hayırsa zaten Allahın izin verdiği şekilde evlenmemiş olursunuz. ankete gelecek olursak sözlü bir bayan olarak hele bir düşünsün afrn*yapacağımı sanmasın direk sopa000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Evli değilim ama alnını karışlarım öyle adamın! |
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Allah göstermesin... Şöyle bir durum da var ilk evliliğinden ayrılan veya eşi vefat ettikten sonra bir sebeble ikinci defa evlenen kişiler nedense ikinci evliliğindeki eşlerini el üstünde tutuyorlar. sebebi ne ki.... |
|
|
|
SAAT: 01:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.