![]() |
hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? öncelikle uzun zamandır sitedeyim ve aklım karıştığı için kime nasıl hitap edeceğimi bilemedim.baktım ki benim gibi madurlarda var.haydi dedim bari ben konuyu açayım.açıkcası eşimle bu konuda rahatça konuşmuştum.istişarede ve soru grubumuzdaki erkek nickli kardeşlerimle muhabbetimdeki samimiyeti izah etmek zor olmasada çekincelerimden biri olmuştu.istedimki kim hanım ,kim bey anlayalım.duruşumuzda ,mesajlarımızda rahat olsun olmaz mı kardeşler c* |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? ArO*...Erkek.ilahiyat 1.:) |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Alıntı:
|
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Ben takip ettiğim kadarı ile ilahiyatta okuyanlar (Allah onlardan razı olsun) bayan ya da ben öyle zannediyorum başlık iyi olmuş... |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? teşekkürler biraz özele girdi bu soru ama sınırlar açısından da cevabı bilinmesi gereken bir soru bencede... |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Allah kişinin niyetini halis kılsın islam tarihini okuyunca neler olmuş neler. Hz. Hasan, Ubeydullah b. Abbas’ı ordunun başına kumandan olarak atadı. Muâviye, muhaliflerini maddiyatla kazanma yöntemine sık sık başvuran bir devlet adamıydı. Önce Ubeydullah’ımaddiyatla kazanma yollarınıaradı. Ona yarısıpeşin, diğer yarısıise Kûfe’ye girdiğinde verilmek üzere 1.000.000 dirhem karşılığında kendi tarafına geçmesi önerisinde bulundu. Bu teklifi kabul eden Ubeydullah, askerlerinden habersiz, gece Muâviye’nin ordusuna katıldı. Komutanın karşıtarafa geçmesinin, askerin maneviyatı üzerinde olumsuz etki bırakmış olduğu kesindir. |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? benim nickim den de anlaşılır...:) Bay. |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Alıntı:
|
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? konuyu okuyanlar bari siz cevap verin (: yoksa soru - cevaptan alışkanlık şıklı soracağım (: |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? ismimden anlaşıldıgı üzeren :) yani o yüzden yazmadım ama bu başlık çok ii olmuş. insan konuşurken çok çekiniyoArO*(::):) |
SAAT: 11:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.