![]() |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? çoğu kişinin malumu bayanım ama yeni giren kişiler normal olarak erkek sanıyor |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? benimde nickten belli galiba bayan (: mehmet akif i bende erkek sanmıştm gülümseyen000 sanırım oğlunun ismiymiş Allah hayırlı ömürler versin küçük mehmet akife |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? profil ayarlarına yada uye olurken bay bayan şıkı zorunlu yapılabilir.açıkçası insanların mahremiyetlerine zorunluluk getirmek istememiştim.yani kayıt olan uyeye sen baymısın bayanmısın belirtmek zorundasın gibi bir yol izlemekten çekinmişimdir. bu başlığı takip edeceğim inşaallah.eğer çoğunluğun talebi buysa profilde bay bayan işaretlemek özelliği ekleyebilirim... |
ben de bayanım.. |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? erkeğim dermişimsfhfgshsfhsgh kimse karıştırmadıydı zaten bayanım (: ama ben...herkesleri karıştırdım..maşallah bekarı evli yaptım, hanımı erkek yaptım..bu başlık en çok benim işime yarayacak herhaldegülümseyen000 mehmet akifle erkek olduğunu düşünerek ,bu kadar rahat görüşemiyordum, bu adamın işi gücü yokmu diyordum,bayn olduğunu öğrenince ciyaklaya ciyaklaya eşime yetiştirmiştimAğzı-Açık000hacıyı hiç sormayın..bir ara enderhafızımıda kurban ediyordum az kalsıngülümseyen000hangi birini söylesem... ne olursanız olun hepinizi tanıdığıma çok mutluyumc* |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? nickim aynı zamanda ismim olduğuna göre |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Tahminimce Erkek olduğumu bilmeyen yoktur. |
|
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? cevaplayan herkesten ArO*ArO*ArO* mihrinazım gülümseyen000 canım benim ya güldürdün beni gülümseyen000 c* site sahibi abimde teşrif etmişler hsgldn ArO* .bencede böyle bir buton fena olmazdı evet000 |
SAAT: 16:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.